.:: Larisa Goal ::. Τον «σκότωσε» γιατί τον αγαπούσε!!!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
23 Ιανουάριος 2020

Τον «σκότωσε» γιατί τον αγαπούσε!!!

Προβολές: 2026

alt

Τον «σκότωσε» γιατί τον αγαπούσε!!!

Τη «σκότωσε» γιατί την αγαπούσε λέει το λαϊκό άσμα και αυτό συνέβη και σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Φαλάνης εκεί όπου ο Ηρακλής Λάρισας πανηγύρισε την πρόκριση για την προημιτελική φάση επικρατώντας του Σμόλικα με 2-1 χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Κακαβίτσης στο 93΄!!!

Ο «Κάκα» που έχει προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια στους «πράσινους» με την αγάπη να είναι δεδομένη, κοίταξε το συμφέρον των «κυανολεύκων» και έκανε και πάλι αυτό που ξέρει να κάνει καλά που δεν είναι άλλο από το να σκοράρει.

alt

Σε ένα παιχνίδι όπου διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον δυνατό αέρα να εμποδίζει κατά πολύ τις προσπάθειες των παικτών.

Μετά από ένα άσφαιρο α΄μέρος, με το ξεκίνημα της επανάληψης το σκορ άνοιξε και πιο συγκεκριμένα στο 57΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστίδη και κακή εκτίμηση του Κολοβού έγινε το 0-1.

alt

Όμως οι «πράσινοι» που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 91΄με τον Κώστα Κολοβό ο οποίος και εξιλεώθηκε… για το αυτογκολ.

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Γιώργος Κακαβίτσης ο οποίος στο 93΄διαμόρφωσε το τελικό 1-2 χαρίζοντας τη νίκη στους «κυανόλευκους».

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Γιαννακόπουλο.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Β. Μπακογιάννης):

alt

Γραβάνης, Γκατζούρας, Τσιρογιάννης (59’ Σκούπρας), Κολοβός, Ζαμπέτας, Λάλλος, Μολάς, Ηλιόπουλος (71’ Γουλούλης), Μπέτσης (84’ Χασιώτης), Πίρε (59’ Γκατζούλης), Κακαζούκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης – Θ. Τριανταφυλλόπουλος):

alt

Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (86’ Μουξιός), Μανιώτης (42’ λ.τ. Ζαφειρίου), Κακαβίτσης, Νάστας, Γκιουρσάνης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt