.:: Larisa Goal ::. Ο Διογένης έχει το δικό του πλάνο…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
27 Σεπτέμβριος 2022

Ο Διογένης έχει το δικό του πλάνο…

Προβολές: 1657

alt

Ο Διογένης έχει το δικό του πλάνο…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Για τον Διογένη ξημερώνει μια καινούρια μέρα που ναι μεν θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας και προσέγγισης των πραγμάτων των ανθρώπων που απαρτίζουν τον σύλλογο.

Από το 1987 έως και σήμερα, ο Γιώργος Κύργιας είναι εκεί, αποτελώντας την «ψυχή» του λαρισινού συλλόγου, προσφέροντας απ’ όλα τα πόστα.

Ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανό τον Διογένη σε δύσκολες εποχές, κάνοντας πολλές θυσίες, ένας άνθρωπος που έχει τη δική του φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο που δεν είναι άλλη από το γινόμαστε μια παρέα και απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο.

alt

Και αυτός είναι και ο στόχος ενόψει της νέας χρονιάς, με τον «Φέργκιουσον» να έχει ως άμεσο συνεργάτη, έναν ακόμη καταξιωμένο τεχνικό και υπεύθυνο της ακαδημίας, τον Νίκο Βλαχούλη που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με «όπλο» λοιπόν το οικογενειακό κλίμα ο Διογένης θα πορευτεί τη νέα σεζόν, θέλοντας να απολαύσει τη νέα χρονιά, τη νέα πρόκληση της Β΄ΕΠΣΛ, βάζοντας το δικό το στίγμα…

Τα νέα πρόσωπα:

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Καραγιάννης (Αμπελωνιακός), Καραλάιος (Μαυροβούνι), Παλάντζας (Μελισσοχώρι), Λίτσιος (από ομάδα της Αυστραλίας), Μαγκούφης (Μάνδρα), Πατρίκης (Καλοχώρι) και προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα και οι νεαροί Νίκου και Καραλάιος.


Τι δήλωσαν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΓΙΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Διογένης έχει ως αρχή του, το ευ αγωνίζεσθαι, τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό. Είμαστε μια οικογένεια στην κυριολεξία, έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παρεάκι που απολαμβάνει το τόπι και αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από τον αθλητισμό, θέλουμε να διαμορφώνουμε και σωστούς χαρακτήρες, έτσι ώστε να είναι χρήσιμοι για την κοινωνία γενικότερα. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τη συμμετοχή και τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε ενόψει της νέας σεζόν όπου θα αγωνισθούμε χωρίς άγχος, κάνοντας καλά αυτό που ξέρουμε».


ΦΑΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ:

alt

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Το σημαντικό είναι πως διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει ενώ έγιναν λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες. Θέλουμε να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα, οι συνθήκες για δουλειά είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται σε ένα σαφώς πιο δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β΄ΕΠΣΛ».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών και εκτιμώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΛ. Ο Διογένης παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του, ρίχνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο οικογενειακό κλίμα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt