.:: Larisa Goal ::. «Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο…»
Γ' Εθνική - ΠΟΕ
04 Οκτώβριος 2022

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο…»

Προβολές: 1641

alt

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο…»

Το ταξίδι του Π.Ο.Ε στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος σταμάτησε άδοξα στο Ηράκλειο εκεί όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Αλμυρό Γαζίου, μια εξαιρετική ομάδα με παίκτες που κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μετά τις σημαντικές προκρίσεις κόντρα σε Ατρόμητο Παλαμά και ΑΕΠ Κοζάνης, οι παίκτες του Νίκου Φώλλα μόνο οφέλη μπορεί να έχουν αποκομίσει από την εξαιρετική τους αυτή πορεία που θα τους βοηθήσει ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Την ικανοποίηση του παρά την πικρία του από τον αποκλεισμό, εξέφρασε ο τεχνικός του Π.Ο.Ε, Νίκος Φώλλας μετά το τέλος του αγώνα:

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε δυνατά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με γκολ του Κουκούλη, στη συνέχεια ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και συνοχή μεταξύ των γραμμών μπορέσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας 1-0. Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για εμάς, κάναμε πολλά ατομικά λάθη, υστερήσαμε σε τρεξίματα και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την προσήλωση του πρώτου ημιχρόνου. Φυσικά και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, ωστόσο η προσαρμογή μας στο πλαστικό γήπεδο δεν ήταν εύκολη και σε συνάρτηση με τις απουσίες των Τόλιου, Ματούλα, Γούπου και του ανέτοιμου Περτζιόνι, δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο το έργο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού, να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μας, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt