.:: Larisa Goal ::. Σκοράρουμε λαρισινά…
Αρθρογραφία - Σχόλια
14 Μαϊ 2011

Σκοράρουμε λαρισινά…

Προβολές: 1657

alt

Του Σάκη Γκουρνέλη

Από μικρός στα γήπεδα…

alt

Είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά να μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία να βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα εκεί. Αυτό συμβαίνει λοιπόν και με τον μικρό Νικόλα που δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια του τον πατέρα του Σάκη Μπαρούτα που αγωνίζεται στον Σ.Σ. Ραψάνης. Από μικρός στα γήπεδα ο ξανθός μπόμπιρας που θέλει να μοιάσει στον πατέρα του όχι μόνο στον χώρο αλλά και σαν χαρακτήρας καθώς ο Σάκης είναι παιδί μάλαμα.

 

 

 

 

Μεγάλη  η συμβολή τους…

alt

Μπορεί  να αγχώθηκε αρκετά αλλά τελικά ο Σ.Σ. Ραψάνης κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά. Δύο από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά όχι μόνο στη γραμμή κρούσης αλλά γενικότερα στο ραψανιώτικο συγκρότημα, ήταν ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Νανούλης καθώς και ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Σωτήρης Κουτσάκης. Παίκτες που πρόσφεραν πολλά και αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο.

 

 

 

 

Δικαιωμένος

alt

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στους τελικούς των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ ήταν ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος, ο άνθρωπος που οδήγησε την «Ακαδημία Γ. Πλίτση» στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο προπονητής που δουλεύει με μεράκι, θαρρείς πως κοουτσάρει τη Μπαρτσελόνα, είδε τους κόπους του και τις θυσίες του να δικαιώνονται με την κατάκτηση της πρωτιάς απέναντι μάλιστα στην αξιόλογη ομάδα της ΑΕΛ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρανιώτης τεχνικός βάζει το στίγμα του αφού προσφέρει και έχει πολλά να προσφέρει στους αυριανούς άσους.

 

 

Συγχαρητήρια

alt

Το  τελευταίο σφύριγμα του κ. Γρηγοριάδη βρήκε τους παίκτες  της Ελασσόνας  να γίνονται ένα κουβάρι  πανηγυρίζοντας την  κατάκτηση της  κούπας. Μια αν μη τι άλλο σημαντική  επιτυχία για τους Ελασσονίτες οι οποίοι καταδεικνύουν πως  κάτι καλό γίνεται  και στα τμήματα υποδομής υπό τις οδηγίες του Φάνη Τσέλιου. Μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να μοιράσει απλόχερα συγχαρητήρια και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Αλέκος Αλεξανδρής ο οποίος να σημειωθεί πιστεύει πολύ στα νέα παιδιά.

 

 

 

Θα  απασχολήσουν…

alt

Αν  και οι Ατρόμητοι/Θύελλα δεν κατάφεραν να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο της κατάκτησης της πρωτιάς, παρόλο αυτά έδειξαν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και άρεσαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Ο έμπειρος τεχνικός Θοδωρής Βουτυρίτσας δείχνει πως κάτι καλό γίνεται εκεί στην Ακαδημία του και παίκτες όπως οι Θεοχαρόπουλος, Νταφόπουλος και Σολάκου είναι σίγουρο πως θα απασχολήσουν πολλούς στο μέλλον.

 

 

 

 

Μεγάλη  επιτυχία

alt

Το να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στον όμιλο της και να σηκώσει την κούπα στα ουράνια αναμφίβολα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη Βερδικούσια μιας αυτή η εξαιρετική φουρνιά μπορεί να αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον. Και ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Μπακλαβάς έχει κάθε λόγο να χαμογελά μαζί με τον μικρό της οικογένειας τον Δημητράκη καθώς βλέπει πως αυτά τα παιδιά έχουν τα φόντα να διαπρέψουν στο μέλλον αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά. Αυτή η φουρνιά θα πρέπει να προσεχθεί γιατί έχει πολλά να προσφέρει…

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt