.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-33η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
19 Απρίλιος 2014

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-33η αγωνιστική)…

Προβολές: 2392

alt

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-33η αγωνιστική)

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή την εβδομάδα το “larisagoal παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΒΑΪΟΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ

(Βλαχογιάννι)

alt

Τι κι αν οδεύει ολοταχώς για το 50ο έτος της ηλικίας του, ο «Φούντας» όπως τον αποκαλούν οι συγχωριανοί του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Π.Ο.Ε καθώς υπερασπίστηκε με απόλυτη επιτυχία την εστία της ομάδας του ενώ παράλληλα βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Και όποτε χρειασθεί δηλώνει «παρών».


2. ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Κάτι παραπάνω από θετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι του Αχιλλέα, ο νεαρός παίκτης μπορεί να μην σκόραρε με την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι στο 55΄αλλά γενικά έπεισε και με το παραπάνω με την αγωνιστική του παρουσία δείχνοντας πως αποτελεί το μέλλον των «κιτρινόμαυρων».


3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Δυναμικός όσο κανείς άλλος πόσο μάλλον σε ματς «φωτιά» όπως ήταν αυτό απέναντι στο Αβέρωφ εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν μονάχα τους βαθμούς της νίκης. Και φυσικά όπως αναμενόταν ο Βλαχογιαννίτης αμυντικός έκανε και πάλι κατάθεση ψυχής, φροντίζοντας να διακριθεί.


4. ΖΗΣΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή όχι μόνο έδωσε πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν εκεί όπου δέσποζε αρχοντικά η μορφή του αλλά παράλληλα έμελλε με τοι γκολ που σημείωσε στο φινάλε του αγώνα να χαρίσει τη νίκη στους «κυανόλευκους» στην έδρα του αξιόμαχου Μύτικα.


5. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

(Παραπόταμος)

alt

Πολυεργαλείο από τα λίγα αφού όχι μόνο κάνει απίστευτη δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής με πολλά τρεξίματα αλλά βοηθάει και στο σκοράρισμα και ανάλογα έπραξε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Παίκτης που έχει δώσει σημαντικές λύσεις στον φετινό Κεραυνό.



6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΒΙΤΗΣ

(Ομορφοχώρι)

alt

Σε τέτοια ματς γυαλίζει… το μάτι του «Τσάκα» με το κίνητρο για τον ίδιο να είναι ισχυρό πόσο μάλλον όταν τίθεσαι αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Και στο ματς με τη Γιάννουλη, ο δυναμικός μέσος «σκύλιασε», κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες και έβγαλε και πάλι το γνωστό του πάθος πάνω στο χορτάρι.

7. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΑΓΚΟΣ

(Αργυροπούλι)

alt

Μπορεί η Δόξα να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά και ουσιαστικά έπαιζε με την αξιοπρέπεια της όμως ο νεαρός επιθετικός έδειξε τις διαθέσεις του από το ξεκίνημα και με το γκολ που πέτυχε, χάρισε μια μεγάλη νίκη γοήτρου στους «κιτρινόμαυρους», φροντίζοντας να κλείσει πολλά στόματα!


8. ΑΛΕΞΗΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ

(Ηρακλής Χάλκης)

alt

Μπορεί ο Ηρακλής να έχει ξεμείνει από στόχους εδώ και καιρό, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον ικανότατο στράικερ να «πυροβολεί» αδιακρίτως με τελευταίο «θύμα» τη Μελιβοία όπου σκόραρε δις και έφτασε έτσι τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. Και ειδικά το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος.


9. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

(Καλοχώρι)

alt

Για μια ακόμη φορά και σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για την Αναγέννηση ο ικανότατος αυτός επιθετικός χόρεψε… «Σάμπα» και με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής.


10. ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

(Ομορφοχώρι)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα, η Δόξα Ομορφοχωρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πρωταθλήτριας Γιάννουλης. Και ο έμπειρος μέσος ήταν και πάλι από τους κορυφαίους του αγώνα αφού έκανε πολύ δουλειά, καλύπτοντας επάξια όλους τους χώρους.


11. ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

(ΑΕΔ Νίκαιας)

alt

Ο «σβούρας» πήρε το όπλο του και με δύο προσωπικά γκολ, οδήγησε τη Νίκαια σε μια μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία απέναντι στον αξιόμαχο Φαλανιακό. Έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι πως βοήθησε σημαντικά την ομάδα του όσο αγωνίσθηκε…


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΚΟΛΙΑΝΙΔΗΣ

(Ομορφοχώρι)

alt

Για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων και άκρως δουλευταρά όπως είναι ο «Ντικ», η νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιάννουλη ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική αν και χωρίς βαθμολογικό όφελος και ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, δείχνοντας με την επιστροφή του πως το κουυτσάρισμα κυλάει στο αίμα του χρόνια ολάκερα τώρα. Και τώρα που έγινε η αρχή ο νεαρός τεχνικός μπορεί να κάνει το δικό του “come back” στον χώρο…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt