.:: Larisa Goal ::. Με καλή ψυχολογία στην Καλαμαριά…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
30 Οκτώβριος 2014

Με καλή ψυχολογία στην Καλαμαριά…

Προβολές: 1071

alt

Με καλή ψυχολογία στην Καλαμαριά…

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Τύρναβος μετά την σημαντική νίκη με 2-1 που πέτυχε κόντρα στον Αιγινιακό, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φράνκο Όττα που σκόραρε δις.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα χαμόγελα επέστρεψαν στο «κόκκινο» στρατόπεδο, με τον Άγγελο Διγκόζη να προετοιμάζει την ομάδα για το δευτεριάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά οι Τυρναβίτες μετά και την σπουδαία αυτή επιτυχία, είναι «φτιαγμένοι» και θα μεταβούν εκεί με σκοπό να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να ρεφάρουν κατά κάποιον τρόπο τις δύο εντός έδρας ήττες που προηγήθηκαν με Ζάκυνθο και Ηρακλή.

Αγωνιστικά εκτός μάχης θα είναι ο Σολφερίνο που αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κισκαμπάνη ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Πεχλιβανόπουλος που εξέτισε την ποινή του.


Άρχοντας… ο Λαρισαίος Αγγελακόπουλος

alt

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Λαρισαίος Γιάννης Αγγελακόπουλος του συνδέσμου Καρδίτσας με βοηθούς τους κ.κ. Διπλάρη (Καρδίτσας) και Εμπλιούκ (Ξάνθης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt