.:: Larisa Goal ::. Φαλανιακός η σταθερή αξία!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
28 Ιούλιος 2016

Φαλανιακός η σταθερή αξία!

Προβολές: 3233

alt

Φαλανιακός η σταθερή αξία!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Φαλανιακός αποτελεί σταθερή αξία στο ερασιτεχνικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα φροντίζει να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του αφού πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ.

alt

Έτσι και φέτος ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες τη χρονιά με σκοπό να εμφανιστεί και πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου τεχνικού Φερραίου Γιαννακού ο οποίος θα έχει στο πλευρό του ως στενό συνεργάτη τον Μιχάλη Μαλαμά.

Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν τον βασικό κορμό ως έχει και προχώρησαν στην απόκτηση παικτών που θα κάνουν τη διαφορά όπως το «βαρύ πυροβολικό» που ακούει στο όνομα Γιάννης Κόκκινος και φυσικά ποντάροντας πολλά και στα νιάτα.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Κόκκινος, Τσάκε (Συκούριο), Παπαϊωάννου (Ολύμπικ/Νέες Καρυές), Σγουραλής (Νέα Πολιτεία), Καλαμάτας (Ηρακλής Λάρισας) ενώ αποχώρησαν οι Πουτσιάκας, Χριστιανίδης (Μακρυχώρι), Δαλακώνης (Αμπελωνιακός).


Τι δήλωσαν…

ΦΕΡΡΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Αρχίζει μια καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια την οποία και ξεκινήσαμε εδώ και 2,5 χρόνια. Ευελπιστώ και η φετινή χρονιά να βαδίσει στις βάσεις που μπήκαν τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος του Φαλανιακού είναι να παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, θέλουμε να παρουσιάσουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θα το χαιρόμαστε όλοι.

Όσο για το πρωτάθλημα ο Αχιλλέας Φαρσάλων φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο ενώ αντίθετα οι υπόλοιπες ομάδες θα κινηθούν σχεδόν στα ίδια επίπεδα, οριοθετώντας τους στόχους τους. Πάντως θεωρώ πως τα πάντα εξαρτώνται και από τη γενικότερη κατάσταση που βιώνουμε ως τόπος και αυτό αποτελεί τροχοπέδη όσον αφορά τη διάθεση των παραγόντων για προσφορά. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία που είναι και το σημαντικότερο. Θέλω να καλωσορίσω τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και πιστεύω πως η νέα χρονιά θα είναι ιδιαίτερη από την άποψη πως αλλάζει το στυλ του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή των πλέι οφ.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Φαλανιακός είχε καταφέρει να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και κάτι ανάλογο θέλουμε να πράξουμε και φέτος, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε τα ταλέντα της περιοχής.

Ήδη ένας «μικρός» από την ομάδα μας θα μετακομίσει στην Κ-17 της ΑΕΛ και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ευελπιστώ να δούμε κι άλλα παιδιά στο μέλλον.

Έγινε μια σημαντική αλλαγή στο τεχνικό τιμ με τον Μιχάλη Μαλαμά τον οποίο και καλωσορίζουμε να διαδέχεται τον Γιώργο Κακαράντζα τον οποίο και ευχαριστούμε για την πεντάχρονη θητεία του».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ:

alt

«Εύχομαι καλή χρονιά αρχικά, σε όλες τις ομάδες, με υγεία και σε εσάς τους δημοσιογράφους που καλύπτετε το ρεπορτάζ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξαναφοράω τη φανέλα του Φαλανιακού μετά από 20 σχεδόν χρόνια μιας και ήταν η πρώτη ομάδα που αγωνίσθηκα και σίγουρα αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και θέλω να προσφέρω τα πάντα.

Τον Φαλανιακό τον πλαισιώνουν παίκτες κυρίως νεαρής ηλικίας και θέλω και εγώ με την εμπειρία να βοηθήσω προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει, σε ένα πρωτάθλημα όπου ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει τον πρώτο λόγο».


ΘΩΜΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:

alt

«Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται μιας και ο Φαλανιακός διαγράφει μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και ανάλογα θέλουμε να πράξουμε και φέτος…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt