.:: Larisa Goal ::. Να βάλει το στίγμα της και στην Α1 θέλει η Προοδευτική Βερδικούσιας…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
17 Σεπτέμβριος 2019

Να βάλει το στίγμα της και στην Α1 θέλει η Προοδευτική Βερδικούσιας…

Προβολές: 1438

alt

Να βάλει το στίγμα της και στην Α1 θέλει η Προοδευτική Βερδικούσιας…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Μετά από μια πενταετία ξηρασίας, κάνοντας το «αγροτικό» στα γήπεδα της Β΄-Γ΄ΕΠΣΛ, η Προοδευτική Βερδικούσιας επιστρέφει στην Α1 ΕΠΣΛ, έστω κι αν η άνοδος αυτή πέρασε από χίλια κύματα.

Η ουσία είναι πως οι «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά θα δώσουν ξανά το παρών στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ, με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή, ποντάροντας και πάλι πολλά στα «δικά» τους παιδιά.

Τόσο το υπάρχον αξιόλογο υλικό, όσο και οι παίκτες που αναμένεται να επιστρέψουν για να προσφέρουν στον τόπο τους, θέλουν μέσα από συλλογική προσπάθεια, να παρουσιάσουν κάτι καλό που μεταφράζεται σε μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να ανταπελέξθει στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

alt

Και στη νέα αυτή απόπειρα οι «λύκοι» θέλουν όχι μόνο τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου όπως τον παλιό καλό καιρό αλλά και όλους τους φορείς να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια μιας και τον Μαϊο του 2020 συμπληρώνονται 50χρόνια από την ίδρυση της Προοδευτικής και θα πρέπει να συνδυαστεί με κάτι καλό…


Τι δήλωσαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τους παίκτες που είναι πρωταγωνιστές και πάνω απ’ όλα υγεία, στους παράγοντες να είναι κοντά στις ομάδες και στους συναδέλφους προπονητές που είναι η αρχή και το τέλος για κάθε ομάδα, καλό κουράγιο και δύναμη και να συνεχίσουν να προσφέρουν έργο.

Μετά από πέντε χρόνια επιστρέφουμε στη «γλυκιά» Α1 όπως την αποκαλώ εγώ μιας και θεωρώ πως είναι η κατηγορία η οποία και μας αρμόζει να αγωνιζόμαστε.

Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο κοντά, θέλουμε τους παράγοντες όσοι απέμειναν στο πλευρό μας και θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο Γιάννη Τάκα ο οποίος είναι για 16η συνεχόμενη χρονιά στον προεδρικό θώκο, κάνει φοβερές θυσίες τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του αλλά, έφτασε σε ένα σημείο που θέλει οικονομική βοήθεια απ’ όλους τους εμπλεκόμενους της Βερδικούσιας.

Εύχομαι στον πρόεδρο της Κοινότητας Κώστα Τσέτσιλα καλή θητεία μετά την επανεκλογή του και να παραμείνει αρωγός στην προσπάθεια της Προοδευτικής, όπως αρωγό θέλουμε και το νέο δήμαρχο Ελασσόνας τον κ. Γάτσα καθώς επίσης και τον «δικό» μας, τον Ντίνο Δήμκο (εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς) αλλά και τον Δημήτρη Μιχαλέ, δύο νέοι άνθρωποι με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο όπου κατέχουν καίριες θέσεις.

Εμείς σαν Βερδικούσια έχουμε μια ιδιαιτερότητα μιας και τα περισσότερα παιδιά μένουν στη Λάρισα και δυσκολευόμαστε στις προπονήσεις, γιατί δυστυχώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για τις μετακινήσεις τους ενώ και τα παιδιά που μένουν από το χωριό κάνουν θυσίες.

Φυσικά στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία...».


Η Πολιτεία να σκύψει το κεφάλι…

«Σαν Σύνδεσμος Προπονητών, θέλουμε την Ένωση να είναι πιο κοντά στα σωματεία, να πιέσει την πολιτεία για να δώσει ξανά επιχορηγήσεις στις ομάδες, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας και οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι. Ή να καλύψει τους μισθούς των προπονητών, ή να καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας, γιατί εμείς σαν Βερδικούσια μόνο για τις διαιτησίες θα πρέπει να διαθέσουμε φέτος 2250 ευρώ ».


ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ:

alt

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα αυτή πρόκληση και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να δικαιώσω όσους με πιστεύουν και ιδιαίτερα τον κ. Μπακλαβά που μας δείχνει εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας μας. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε κάτι καλό, με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία…».


ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι αφού και φέτος θα στηριχθούμε στο ντόπιο υλικό και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά…».


Προωθήθηκαν τρία «λυκόπουλα»…

Εξάλλου φέτος προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι ταλαντούχοι Κώστας Πουρνάρας, Θοδωρής Γκουντιλιάνης, Μιχάλης Μιχαλές ενώ κάνουν προπόνηση με την ανδρική ομάδα οι Νίκος Μιχαλές, Δημήτρης Μπλιάμπλιας, Δημήτρης Μπακλαβάς και Αλέξης Συνάπαλος (ανήκουν στην παιδική ομάδα).

 

Συγχαρητήρια…

Η διοίκηση της Προοδευτικής Βερδικούσιας συγχαίρει τους πρώην παίκτες της ομάδας, Δημήτρη Τάκα και Σοφοκλή-Ηλία Κατίνα για την εισαγωγή τους στη Σχολή Αστυφυλάκων και Οικονομικό καθώς επίσης και τις οικογένειες τους.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt