.:: Larisa Goal ::. Ο Σουγλής μίλησε… τελευταίος!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
13 Οκτώβριος 2019

Ο Σουγλής μίλησε… τελευταίος!!!

Προβολές: 1291

alt

Ο Σουγλής μίλησε… τελευταίος!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Πολύ σκληρός για να χάσει αποδείχθηκε ο Π.Ο.Ε. μιας και αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με 2-0 στην έδρα του Φαλανιακού, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Στέφανος Σουγλής στο 91΄!

alt

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες που δικαιολογημένα τρέφουν υψηλές βλέψεις για φέτος, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις και ειδικά στο α΄ μέρος.

alt

Από τη μια το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά που δεν κατάφερε να διαφυλάξει το σοβαρό προβάδισμα μέχρι το τέλος, φλερτάροντας… έντονα με μια μεγάλη νίκη, παρουσιάζοντας όμως ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και από την άλλη οι «κυανόλευκοι» του Ζήση Ζιάγκα που δεν τα παράτησαν ποτέ και δικαιώθηκαν στο φινάλε, κατακτώντας έναν υπερπολύτιμο πόντο ενόψει της συνέχειας, βγάζοντας… αλώβητοι ένα ακόμη ντέρμπι στη Φαλάνη.

alt

Ο Π.Ο.Ε τις ευκαιρίες, ο Φαλανιακός τα γκολ…

Οι Ελασσονίτες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και έφτασαν πολύ κοντά σε ένα τέρμα τόσο στο 7΄με τον Μπαρλαγιάννη, όσο και στο 19΄με τον Ματούλα αλλά ο Μάλτζαρης ήταν εκεί πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις.

Και στο 22΄το σκορ άνοιξε για λογαριασμό του Φαλανιακού, με τον ιδιαίτερα κεφάτο Γιώργο Λεσάι με εξαιρετικό πλασέ να προλαβαίνει στην έξοδο τον Γούπο κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα στο 44΄ο «καυτός» φέτος Κώστας Τσιάκος και μετά από ωραία ατομική ενέργεια, βρήκε δίχτυα για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Όμως η απάντηση του Π.Ο.Ε ήταν άμεση και στο 45΄ο Νίκος Μπαρλαγιάννης με πλασέ μετά από προσπάθεια του Πεπκολάι μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

alt

Σουγλής ο λυτρωτής!!!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λεσάι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Γούπος απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στη συνέχεια ο Π.Ο.Ε ανέβασε στροφές αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης αλλά Χάμος (52΄) και Λαζαρίδης (56΄) δεν κατάφεραν να χρισθούν σκόρερ.

Από κει και πέρα δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδοσφαιρο, με τα δυνατά μαρκαρίσματα και τις συνεχείς αντεγκλήσεις να έχουν την τιμητική τους.

Για να φτάσουμε στο 91΄όταν ο Στέφανος Σουγλής βρέθηκε σε θέση βολής και δεν λάθεψε γράφοντας το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Η διαιτησία

alt

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Κώστας Στάικος προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, μοιράζοντας ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο βοηθοί Γιώγργος Αναστασίου και Βασίλης Μάνος.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος):

alt

Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β. (64΄λ.τ Κολοβός), Πανταζής Γ. (80΄Πανταζής Ηλ.), Μπλέντι, Ιωαννίδης, Τσιάκος (84΄Λυγούρας Χ.), Λεσάι (80΄Φουσίκας).

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας):

alt

Γούπος, Μπούσιας (80΄Καραγκιόζης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Λαζαρίδης (61΄Ζηρδέλης), Χάμος, Πεπκολάι (79΄Παναγιώτου), Μπαρλαγιάννης Ν. (61΄Πετάνι), Ματούλας, Καραγκούνης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt