.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-11η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
05 Δεκέμβριος 2019

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-11η αγωνιστική)…

Προβολές: 2289

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-11η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (2ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΤΣΑΣ

(Πύρρος)

alt

Όσο κι αν προσπάθησαν οι ικανότατοι επιθετικοί της Νέας Πολιτείας να παραβιάσουν την εστία του Πύρρου δεν τα κατάφεραν μιας και βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό πορτιέρο που όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωτήρια. Και δεν είναι η πρώτη φορά που σηκώνει… απαγορευτικό!


2. ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΟΥΡΑ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, βοηθώντας και πάλι σημαντικά τους «πράσινους» να κατακτήσουν τη νίκη μέσα στους Αγίους Αναργύρους. Ένας παίκτης που διατηρεί χαμηλό προφίλ και πάντα βοηθάει.


3. ΒΛΑΣΣΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

(Ελευθεραί)

alt

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη μάχη με την Υπέρεια, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, έδωσε τα πάντα προκειμένου τα «λιοντάρια» να κατακτήσουν μια ακόμη σημαντική νίκη.


4. ΗΛΙΑΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

(Βούναινα)

alt

Τι κι αν του λείπει το μπόι, ο «καπιτάνο» δεσπόζει αρχοντικά στα μετόπισθεν της Α.Ε.Β. και με «όπλο» την εμπειρία του έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία που διαγράφουν οι «βυσσινί». Έτσι και στο νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Αναγέννησης Φαρσάλων ήταν και πάλι εξαιρετικός…


5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

(Βαμβακού)

alt

Ο νεαρός παίκτης του Ατρόμητου ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου στο ντέρμπι με τη Ραχούλα. Κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες και γενικά η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.


6. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΡΙΚΟΣ

(Γαλήνη)

alt

Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μελισσοχώρι αλλά η συνολική του παρουσία αυτή που άγγιξε το τέλειο και έβαλε κι αυτός με τη σειρά του ένα λιθαράκι στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.


7. ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

(Βούναινα)

alt

Ο «Τριτο» είχε πολλά κέφια στην εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Φαρσάλων, έτρεξε και πάλι πολύ, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, πέτυχε γκολ και με μια λέξη ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικός στην κατάκτηση αυτής της νίκης.

 

8. ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

(Ραχούλα)

alt

Η ήρεμη δύναμη της Δόξας αποτέλεσε και πάλι τον νικητήριο μοχλό των «νερατζούρι» στη δύσκολη δοκιμασία στη Βαμβακού. Εκεί όπου χρειάσθηκε να βγάλει και πάλι την ποιότητα του πάνω στο χορτάρι, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.


9. ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΕΣΑΙ

(Πύρρος)

alt

Πήρε φόρα και δεν σταματάει πουθενά ο χαρισματικός επιθετικός του Πύρρου αφού και στη δύσκολη αναμέτρηση με τη Νέα Πολιτεία, ανέλαβε εργολαβία και με τα δύο γκολ που πέτυχε, οδήγησε τους «κυανόλευκους» σε μια σπουδαία επιτυχία.


10. ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ

(Ελευθεραί)

alt

Το δικό του τέρμα ήταν αυτό που χάρισε τη σπουδαία νίκη στα «λιοντάρια» κόντρα στην Υπέρεια και τα οδήγησε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένας χαρισματικός παίκτης που απολαμβάνει κάθε στιγμή εκεί στο Ελευθεραί, ξεδιπλώνοντας… απλόχερα το πλούσιο ταλέντο του.


11. ΗΛΙΑΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

(Ναρθάκι)

alt

Ο έμπειρος στράικερ του Ναρθακίου έπαιξε και πάλι καθοριστικό ρόλο στην ευρεία νίκη των «μπλε» επί της Γλαύκης. Σκόραρε, μοίρασε γκολ και έδειξε και πάλι τρομερή διάθεση όπως συμβαίνει άλλωστε από το ξεκίνημα της χρονιάς.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

(Πύρρος)

alt

Δεν είναι δα και το πιο εύκολο πράγμα να προέρχεσαι από βαριά εντός έδρας και να ακολουθεί ντέρμπι με τη Νέα Πολιτεία όπου και διαπρέπεις. Και ο Πύρρος έδειξε χαρακτήρα σε ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με τον νεαρό τεχνικό να διαχειρίζεται εξαιρετικά την κατάσταση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην τεράστια αυτή επιτυχία αφού έβαλε τις δικές του πινελιές.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt