.:: Larisa Goal ::. Η Δόξα Ομορφοχωρίου θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω…
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
27 Σεπτέμβριος 2022

Η Δόξα Ομορφοχωρίου θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω…

Προβολές: 836

alt

Η Δόξα Ομορφοχωρίου θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με την ίδια φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο αλλά με όνειρα και φιλοδοξίες για το βήμα παραπάνω, ξεκίνησε την προετοιμασία η Δόξα Ομορφοχωρίου η οποία και θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ.

Ένας παλιός γνώριμος, ο Χρήστος Ντικολιανίδης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με σκοπό να προσφέρει και πάλι έργο από την άκρη του πάγκου, να δημιουργήσει ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παρεάκι όπως μόνος αυτός μπορεί και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό αλλά και με τις εξαιρετικές προσθήκες που έγιναν, η Δόξα να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω.

alt

Η διοίκηση του συλλόγου στέκεται αρωγός, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μαξιμιάδη να βρίσκεται πάντα εκεί σαν άγρυπνος φρουρός, κρατώντας γερά τα γκέμια όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας ζωή στο χωριό, με την παρουσία της αγαπημένης του Δόξας!

Τα νέα πρόσωπα:

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Κωσταρέλος, Γούργος (Βούναινα), Μιχόπουλος (Μαρμαρίνη), Μωραϊτης (επιστρέφει μετά από ένα διάστημα αποχής) και Καββαδίας (Φορτούνα Κουτσοχέρου) ενώ δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ.


Τι δήλωσαν…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΚΟΛΙΑΝΙΔΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην οικογένεια της Δόξας και σε όλα τα σωματεία, με υγεία πάνω απ’ όλα που είναι και το πολυτιμότερο αγαθό και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι για τη Δόξα φέτος είναι συγκεκριμένοι, θέλουμε να πορευτούμε με το ίδιο παρεάκι, να απολαύσουμε το τόπι και μέσα από τη διαδικασία αυτή, να διεκδικήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, λειτουργούμε ως μια μονιασμένη οικογένεια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΞΙΜΙΑΔΗΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, υγεία που είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μας παρέχει ο Θεός, στα σωματεία, στους παράγοντες που κάνουν πολλές θυσίες, προπονητές, παίκτες αλλά και στην ΕΠΣΛ που δίνει τον δικό της αγώνα για να στηρίξει όλες τις ομάδες και ειδικά τούτες τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε σαν κοινωνία. Για εμάς οι στόχοι είναι φέτος υψηλοί καθώς θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό ως έχει, με παιδιά που βρίσκονται χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και έχουν «δεθεί» με το χωριό και πραγματικά θέλω να τους συγχαρώ για την πολύτιμη προσφορά τους. Έγιναν ορισμένες σημαντικές προσθήκες και μέσα από δουλειά, αισιοδοξώ πως στο τέλος κάτι καλό θα βγει, με την ευχή να ξεπεράσουμε οριστικά και την πανδημία με τον κορονοϊό που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια. Και τελειώνοντας θέλω να κάνω και μια έκκληση στον κόσμο, να στηρίξει τα ερασιτεχνικά σωματεία και την προσπάθεια που κάνουν, μείνανε 70 σωματεία από τα 180 όπου υπήρχαν κάποτε. Κάνουμε τρομερή προσπάθεια για να κρατήσουμε τη Δόξα ζωντανή και μάλιστα πέρσι δημιουργήσαμε και ακαδημία η οποία και απαρτίζεται από 25 παιδάκια».


ΑΛΕΚΟΣ ΣΦΕΤΣΟΣ:

alt

«Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά για τη Δόξα Ομορφοχωρίου και δεν το κρύβουμε πως θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ποντάρουμε πολλά στο οικογενειακό κλίμα και μέσα από σκληρή δουλειά ευελπιστώ να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Η Δόξα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση, η συνέπεια και η αγάπη για το ποδόσφαιρο και θέλω και εγώ να συνεισφέρω και φέτος στην προσπάθεια αυτή. Δουλειά, συνεχής προσπάθεια και εκτιμώ πως φέτος θα είναι η χρονιά μας…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt