.:: Larisa Goal ::. Έδειξε χαρακτήρα η Αστραπή…
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
22 Απρίλιος 2024

Έδειξε χαρακτήρα η Αστραπή…

Προβολές: 366

alt

Έδειξε χαρακτήρα η Αστραπή…

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, η Αστραπή Νέας Πολιτείας έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Απόλλωνα Λάρισας, κερδίζοντας με 3-2.

alt

Μια νίκη που διατηρεί σταθερά την Αστραπή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16, διατηρώντας το αήττητο με ένδεκα νίκες και μια ισοπαλία.

alt

Ο Κωστόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους «μπλε», όμως ο Νικολακούλης βρήκε δλιχτυα για το 1-1 και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

alt

Στην επανάληψη οι παίκτες της Νέας Πολιτείας ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και με δράστες τους Γκερντάνι και Σακελλάρη, πήραν σοβαρό προβάδισμα με 3-1.

alt

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Σινάι.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτήρης Τσένος με βοηθούς τους Θανάση Συρμακέζη και Γιάννη Μπασινό.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Κ. Καλτσάς):

alt

Σοφράς, Σάκκας, Σακελλάρης, Ζορμπάς, Τσαντηράκης, Βαϊου, Νικολακούλης, Μπουνένι, Χριστοφορίδης, Αναστασίου, Γιαννούλης, Τασιούλας, Γκερντάνι, Ευαγγέλου, Παπακωνσταντίνου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Μπαρλαγιάννης):

alt

Δαμασουλιώτης, Σεφεριάδης, Μιχαλόπουλος, Κατσάνος, Καζαντζής Γ, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Τσαχτσίρας, Πλούμπης, Καζαντζής, Σινάι, Σωτηρίου, Βλαχάκης, Γκουτσίδης, Τζουρτζιώτης, Μόσιος, Κακαδιάρης, Καραμανάβης, Τερζούδης.

alt

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt