.:: Larisa Goal ::. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΗΣ: «Είναι όλα θέμα οργάνωσης…»
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Αρθρογραφία - Συνεντεύξεις
07 Ιούνιος 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΗΣ: «Είναι όλα θέμα οργάνωσης…»

Προβολές: 1703

alt

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΗΣ: «Είναι όλα θέμα οργάνωσης…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Σε  περίοδο ανασύνταξης  δυνάμεων και προγραμματισμού  βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος προετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Football League 2.

Οι άνθρωποι του Οικονόμου έχουν δείξει μέχρι στιγμής άριστα δείγματα γραφής, γνωρίζουν πως ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ αλλά πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες τους, στην αγάπη τους και στο μεράκι που διαθέτουν να προσφέρουν για το καλό του χωριού, μια συνταγή επιτυχημένη όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια με τους «πράσινους» να ανεβαίνουν τρένο από τα τοπικά στρώματα της ΕΠΣΛ σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας από τους αφανείς ήρωες της προσπάθειας αυτής είναι ο γενικός διευθυντής Γιάννης Μπέης ο οποίος σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό TRT τόνισε μεταξύ άλλων:

-Για  τη συνταγή της  επιτυχίας…

-Ο  Οικονόμος Τσαριτσάνης  δεν είναι κάτι  αυτόνομο και ανεξάρτητο  αλλά αντιπροσωπεύει  την κοινότητα  Τσαριτσάνης και  κατ’ επέκταση  την τοπική κοινωνία, κάτι που σημαίνει πως αυτόματα προβάλεται ο τόπος μας. Θεωρώ πως ότι κάνεις στη ζωή γενικότερα, θα πρέπει να το κάνεις με αγάπη, ομόνοια και όρεξη έτσι ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ανάλογα λοιπόν πράξαμε και εμείς οι οποίοι καταγόμαστε όλοι από την Τσαριτσάνη, ο καθένας είχε τον ρόλο μέσα στην ομάδα και για τον λόγο αυτό η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε. Μέλημα μας ήταν να οργανώσουμε τα τμήματα υποδομής, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες γηπεδικές εγκαταστάσεις και μέσα από τη δουλειά να παρουσιάσουμε κάτι καλό χωρίς όμως να είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός. Σε καμία περίπτωση αν μας έλεγε κάποιος όταν πρωτοξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια να ασχοληθούμε με την ομάδα πως από την Α1 ΕΠΣΛ θα πανηγυρίζαμε την άνοδο στη Football League 2 δεν θα το πιστεύαμε. Το θετικό είναι πως ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε αφού λειτουργούμε αρμονικά σαν μια οικογένεια, έτσι ξεκινήσαμε μαζί σαν μια παρέα και ανάλογα συνεχίζουμε και τώρα…-Για  την πορεία του Οικονόμου…

-Για  πρώτη φορά στην  ιστορία του συλλόγου  ο Οικονόμος κατάφερε να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Όμως δείξαμε πως και σε αυτό το πρωτάθλημα ήμασταν ικανοί να ανταποκριθούμε μιας και υπήρχαν οι δυνατότητες και αφού είδαμε κάπου εκεί κοντά στα Χριστούγεννα που είχαμε πάρει κεφάλι πως μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα παραπάνω, το κυνηγήσαμε και υλοποίησαμε και αυτό το όνειρο. 

 

-Για  τη δημιουργία  ΠΑΕ…

-Φέτος  είναι η μοναδική  χρονιά που δεν  μπορούμε να βάλουμε  στόχους αλλά θέλουμε  να απολαύσουμε  την παρουσία μας  στο νέο πρωτάθλημα  της Football League 2. Και είναι πολύ σημαντικό και τιμή για εμάς, μια κωμόπολη 2500 κατοίκων να πάρει μέρος σε ένα πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδες με τεράστια ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις ενέργειες για τη δημιουργία ΠΑΕ και για εμάς είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι μα πράξουμε τα αυτονόητα.-Για  τον προγραμματισμό…

-Ο  κορμός της ομάδας  παραμένει ίδιος  τα τελευταία χρόνια  και πάνω σε  αυτόν θέλουμε  να στηριχθούμε  με κύριο μέλημα  μας να στελεχώσουμε  την ομάδα και  με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες αλλά ότι κάνουμε το κάνουμε με την αγάπη μας για το χωριό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ξεφύγουμε με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. 

-Για  την έδρα…

-Θεωρώ  πως το γήπεδο της Τσαριτσάνης είναι ένα από τα καλύτερα του Νομού αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα τις προδιαγραφές και περιμένουμε την επίσκεψη της επιτροπής του πρωταθλήματος της Football League 2 για να ελέγξει. Από κει και πέρα αν οι διορθωτικές κινήσεις είναι εφικτές τότε και με τη συνδρομή του δημάρχου κ. Πασχόπουλου, θα γίνουν και θα αγωνισθούμε στην Τσαριτσάνη γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να μετακομίσουμε στην Ελασσόνα. Και φυσικά θα πρέπει η δημοτική αρχή να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των ομάδων της Ελασσόνας και να απλώσει χέρι βοηθείας.

-Για τα ταλέντα…

-Για  εμάς πρωταρχικός  μας στόχος είναι  να αναδεικνύουμε  συνεχώς ταλέντα  έχοντας ως βασική  προταιρεότητα να  μετακομίσουν στην  ΑΕΛ. Ταλέντα υπάρχουν αλλά κάπου στπο δρόμο χάνονται γιατλί δεν κάνουν τη σωστή επιλογή και σε αυτό φταίνε τόσο οι γονείς όσο και οι μάνατζερ που τα «φουσκώνουν» τα μυαλά.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt