.:: Larisa Goal ::. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ: «Στην Τσαριτσάνη τα πάντα λειτουργούν βάση πλάνου…»
Αρθρογραφία - Συνεντεύξεις
25 Ιούνιος 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ: «Στην Τσαριτσάνη τα πάντα λειτουργούν βάση πλάνου…»

Προβολές: 2022

alt


Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Δημήτρης Ξεσφίγγης  είναι από τους τερματοφύλακες που  τους αποκαλούμε όχι  μόνο «φύλακες άγγελους»  αλλά και πιστούς  στρατιώτες καθώς  αποτελούν υπόδειγμα  αθλητή βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό του συλλόγου. Αυτό έπραξε και φέτος με τη φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου μιας και ολοκλήρωσε τη χρονιά με το κοντέρ να καταγράφει 15 συμμετοχές και μια σειρά από συγκλονιστικές εμφανίσεις. Ο ίδιος έκανε τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε:


«Δε μπορεί παρά να είμαστε  ικανοποιημένοι καθώς  καταφέραμε κάτι μοναδικό να πανηγυρίσουμε  την άνοδο στη  Football League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Από το ξεκίνημα θέσαμε υψηλούς στόχους και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά μετά από μια συλλογική προσπάθεια».

 

alt

-Δεύτερη  συνεχόμενη άνοδο  για τον Οικονόμο  που συνεχίζει  να γράφει ιστορία.  Τελικά ποιο είναι  το μυστικό της  επιτυχίας;

-Οι  άνθρωποι που έχουν  τις τύχες της  ομάδας έχουν δημιουργήσει το δικό του πλάνο τα τελευταία αυτά χρόνια και κινούνται πάνω σε αυτό, υπάρχει φουλ οργάνωση και πραγματικά τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού είναι όλα απόρροια ιδανικού προγραμματισμού. Και αυτό έχει αντίκτυπο και στα αποδυτήρια με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.     

-Τι  ήταν αυτό που  έκανε φέτος τη  διαφορά από τις  υπόλοιπες ομάδες;

-Νομίζω  πως δείξαμε μια  σταθερότητα από  το ξεκίνημα. Αν  και γνωρίσαμε  την ήττα στην  πρεμιέρα από το  Μουζάκι αυτό όχι  μόνο δεν μας  πτόησε αλλά αντίθετα μας πείσμωσε. Γενικά κοιτάζαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος που κάναμε ταμείο ήμασταν εμείς αυτοί που πανηγυρίσαμε.

-Όσο  για την δική  σου απόδοση;

-Σίγουρα  είμαι ικανοποιημένος  μιας και έκανα  αρκετά καλά παιχνίδια  και γενικά όποτε μου δινόταν η ευκαιρία προσπαθούσα για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Πλέον θεωρώ πως η εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στα γήπεδα αποτελεί και το μεγάλο μου ατού.

-Πως  ήταν η συνεργασία σου με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες;

-Σε  ότι κι αν κάνεις  στη ζωή, όταν  υπάρχει θεμιτός  ανταγωνισμός αυτό  σε κάνει καλύτερο  γιατί μοχθείς  ακόμα πιο πολύ  για να προσφέρεις  το κάτι παραπάνω. Δόξα τω Θεό  και με τα τρία  παιδιά είχαμε  πολύ καλή συνεργασία…

-Όσο  για τα μελλοντικά  σου σχέδια, τι  να περιμένουμε;

-Η  αλήθεια είναι  πως ακόμη δεν  έχω συζητήσει  με τους ανθρώπους  του Οικονόμου.  Υπάρχει διάθεση  για να συνεχίσω  να προσφέρω αλλά  δεν εξαρτάται  μονάχα από τις  δικές μου προθέσεις.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt