.:: Larisa Goal ::. Μοιρασιά στο Κουτσόχερο…
Περιφερειακό -
19 Ιανουάριος 2020

Μοιρασιά στο Κουτσόχερο…

Προβολές: 895

alt

Μοιρασιά στο Κουτσόχερο…

Φορτούνα Κουτσοχέρου και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ μιας και έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 5΄ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έκανε το 1-0.

Και στο 65΄οι «ροσονέρι» κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τάκη Αντωνιάδη για το τελικό 1-1.

Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν εκ νέου, με σημαντικότερη το διπλό δοκάρι των γηπεδούχων στο 60΄και πρωταγωνιστές τους Γαρυφαλλόπουλο και Παζάρα.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Σ. Ευαγγέλου): Κολοβός, Καρβούνης, Καλφούντζος Κ., Τσιαδήμος, Μπακογιάννης, Τσιάμης Βαλ., Σιούτας (66’ Τάσιος), Τσιάμης Γ., Γαρυφαλλόπουλος (55’ Μίχος), Παζάρας (80’ Χατζής), Καλφούντζος Η. (85’ Τσιούτσιας).

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ (Β. Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Λάμπρου (80’ Νασιούλας), Γκουνάρας Σ., Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκέγια, Μπατζιανούλης, Πέτσας, Γκουνάρας Χ. (46’ Κυριάκου).

*Οι Χαλκιάδες ευχαριστούν για την φιλοξενία του Κουτσόχερο και θα ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt