.:: Larisa Goal ::. Μπάλα γιοκ, τώρα κοουτσάρισμα!!!
Αρχική -
21 Μάρτιος 2020

Μπάλα γιοκ, τώρα κοουτσάρισμα!!!

Προβολές: 1494

alt

Μπάλα γιοκ, τώρα κοουτσάρισμα!!!

Τόπο στα νιάτα μια φράση χιλιοειπωμένη που δεν έχει μονάχα αποδέκτες τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες που παίρνουν τη σκυτάλη από τους παλιούς και ρίχνονται στον ποδοσφαιρικό στίβο αλλά αυτό ισχύει και για τους προπονητές που είναι νεαροί σε ηλικία και τρέφουν φιλοδοξίες.

Μάλιστα αρκετοί από δαύτους που βρίσκονται στον περίγυρο μας και στα γήπεδα της ΕΠΣΛ (Α1 και Β΄ΕΠΣΛ), τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει στην άκρη τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τα οποία και φόρεσαν και με το παραπάνω και έχουν ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα τους, στον ίδιο χώρο αλλά με την ιδιότητα πλέον του προπονητή.

Παίκτες που ξεκίνησαν από ερασιτεχνικά σωματεία με ιστορία, αρκετοί από αυτούς έκαναν λαμπρή καριέρα υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια, ορισμένοι από αυτούς φόρεσαν την τιμημένη «βυσσινί» φανέλα της ΑΕΛ και γενικά διέγραψαν μια αξιόλογη πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Και φυσικά το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως παραμένουν στις επάλξεις με βασικό μέλημα αυτή τη φορά να προσφέρουν έργο από τους πάγκους, μεταδίδοντας τα μυστικά της μπάλας στους αυριανούς άσους.

Εμείς επιχειρήσαμε «σκαλίζοντας» το πλούσιο αρχείο μας να βρούμε αρκετούς κατά κύριο λόγο νεαρούς σε ηλικία προπονητές που διαπρέπουν από τους πάγκους, παρουσιάζοντας τους όταν αγωνιζόταν ως παίκτες στα γήπεδα της ΕΠΣΛ μιας και ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία.

ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ (προπονητής Δήμητρας Γιάννουλης):

alt

Με σημαντικούς σταθμούς στην πλούσια καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας και Τύρναβο, ο Βλαχογιαννίτης πλέον προπονητής της Δήμητρας Γιάννουλης, συνεχίζει να προσφέρει στον χώρο από τον πάγκο όμως. Και οι πλούσιες παραστάσεις που κουβαλάει ως παίκτης, τον έχουν βοηθήσει σημαντικά στη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια, με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι άκρως ενθαρρυντικά, οδηγώντας τους «πράσινους» στη μεγάλη τοπική κατηγορία.


ΑΚΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ (προπονητής Ελευθεραί):

alt

Γέννημα θρέμμα Ταμπακιώτης αγωνιζόμενος με τους «ερυθρόλευκους» το 1993 στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και με πλούσια καριέρα σε Απόλλωνα Λάρισας (πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική), Πυργετό (κατέκτησε ανόδους στη Δ΄Εθνική αλλά και Κύπελλα) και Μακρυχώρι, ο «Ζανέτι» παραμένει στις επάλξεις δίνοντας οδηγίες από τον πάγκο πλέον εκεί στο Ελευθεραί. Σεμνός, ταπεινός και πάντα χαμηλών τόνων τόσο ως παίκτης με την ηρεμία να τον διακρίνει στα μετόπισθεν, όσο και ως προπονητής.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΦΕΣ (προπονητής Νέας Πολιτείας):

alt

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Τοξότη Λάρισας εκεί όπου συνέδεσε το όνομα του για πολλούς λόγους παίρνοντας μεταγραφή στον Παναθηναϊκό στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έχοντας συμπαίκτες «ιερά τέρατα» της εποχής όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Κριστόφ Βαζέχα. Μάλιστα αγωνίσθηκε και στον μαγικό κόσμο του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στους πάγκους και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Πολιτεία (είχε πέρασμα και από τον Μαχητή Τερψιθέας) εκεί όπου ηγείται του όλου εγχειρήματος, ποντάροντας πολλά στα νέα παιδιά.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΙΟΛΑΣ (προπονητής Α.Ε Βουναίνων):

alt

Σίγουρα η μεγάλη του αγάπη είναι ο Τύρναβος και δεν την έκρυψε ποτέ. Πάντως η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλη, έντονη, γεμάτη διακρίσεις τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών. Αγωνίσθηκε πέρα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Δήμητρα Γιάννουλης, στον Δωτιέα Αγιάς, στη Δόξα Βλαχογιαννίου, στην ΑΕΔ Νίκαιας, στην Ελασσόνα ενώ εκτός Λάρισας αγωνίσθηκε στη γειτονική Καρδίτσα τόσο για λογαριασμό της Αναγέννησης, όσο και του Α.Ο. Σελλάνων. Μάλιστα η φήμη του έφτασε μέχρι το Καρπενήσι εκεί όπου φόρεσε τη φανέλα του Αίολου. Και τα τελευταία χρόνια κάνει τη δική του προσπάθεια στον πάγκο και μέχρι στιγμής το πάει καλά εκεί στα Βούναινα…


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΦΛΙΖΟΓΛΟΥ (προπονητής Αγίων Αναργύρων):

alt

Παιδί του Πέρα Μαχαλά με θητεία σε Ιπποκράτη, Ανθούπολη και Αγίους Αναργύρους κατά κύριο λόγο, ο «Τσιφ» ανήκει στη γενιά των νέων τεχνικών ξεκινώντας το «αγροτικό» του από τον Ατρόμητο όπου και «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ορεξάτος και φιλόδοξος συνεχίζει να προσφέρει και σίγουρα το μέλλον του ανήκει.


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ (προπονητής Συκουρίου):

alt

ΑΕΛ, Ακράτητος, Φωστήρας, Εθνικός Αστέρας, Λαμία, Τρίκαλα, Αιολικός, Εορδαϊκός, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Τύρναβος, Δωτιέας Αγιάς, Αχιλλέας Φαρσάλων και Κίσσαβος Συκουρίου αποτελούν την μακρά ποδοσφαιρική πορεία του έμπειρου αμυντικού. Μια πλούσια αν μη τι άλλο πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα για τον έμπειρο αμυντικό ο οποίος όμως τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω και συνεχίζει να προσφέρει από το πόστο του προπονητή. Και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά αν αναλογιστεί κανείς πως οδήγησε πέρσι τη Δόξα Ραχούλας στην άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ ενώ εδώ και λίγους μήνες καθοδηγεί με επιτυχία τον Κίσσαβο Συκουρίου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt