.:: Larisa Goal ::. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε (Γ΄μέρος)…
Αρχική -
28 Μάρτιος 2020

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε (Γ΄μέρος)…

Προβολές: 1232

alt

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε (Γ΄μέρος)…

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα, χαρές που φύγανε και δεν γυρίζουνε και τα όνειρά μου πού 'ναι χαμένα…» τραγουδούσε κάποτε ο μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος, στίχοι που ταιριάζουν γάντι στη δική μας περίπτωση και στις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ρεπορτάζ που έχει να κάνει με τις ομάδες, με τη δική τους ιστορία που έβαλαν το στίγμα τους στο ερασιτεχνικό στερέωμα και πλέον δεν υπάρχουν πια για διάφορους λόγους.

Και η τρίτη αναφορά γίνεται για την περιοχή των Φαρσάλων και Τεμπών ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες και εκτός πόλης ανά περιοχή:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΥΣΙΩΝ (2005):

alt

Με τα αδέρφια Γιάννη και Δημήτρη Αρβανιτοζήση στη σύνθεση τους, ο Απόλλωνας Βρυσιών είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στα τοπικά δρώμενα για αρκετά χρόνια και μάλιστα αγωνιζόμενος ως το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.


ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΥΔΡΙΟ (2010):

alt

Μεγάλο Ευύδριο και οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν. Γιώργος Ράιος, Δημήτρης Αρβανιτοζήσης και Παναγιώτης Θεοδώρου (πρώην γενικός αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων) ήταν τρεις από τους πιο χαρακτηριστικούς παίκτες που φόρεσαν τα «κυανόλευκα» πριν μια δεκαετία.


ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (2011):

alt

Επέστρεψε κάποια στιγμή στα τοπικά δρώμενα αλλά σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία των «κιτρινόμαυρων».


ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ (2013):

alt

Η επανεμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στα τοπικά δρώμενα μετά από χρόνια συνοδεύτηκε με ανόδους πριν συγχωνευτεί με την ακαδημία Ολύμπικ. Πάντως οι «παλιοί» σίγουρα αναπολούν τα καλά τα χρόνια στον χώρο της Δ΄Εθνικής και όχι μόνο.


ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ (2014):

alt

Και οι «πορτοκαλί» είχαν κάνει τη δική τους προσπάθεια πριν αρκετά χρόνια αλλά πλέον έχουν καιρό να μας απασχολήσουν με την παρουσία τους.


ΦΛΟΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (2009):

alt

Η Φλόγα Ευαγγελισμού ήταν μια από τις ομάδες που μας απασχόλησε αρκετά κατά το παρελθόν κι ας πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ. Υπήρχαν άνθρωποι στα διοικητικά που είχαν φιλοδοξίες και οράματα και έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν προκειμένου να παραμείνει ζωντανή… η Φλόγα.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ (2012):

alt

Ο νυν τεχνικός του Μαυροβουνίου Γιάννης Σιάρκος ήταν αυτός που κίνησε τα νήματα πριν αρκετά χρόνια προκειμένου να βγει από τη ναφθαλίνη ο Ηρακλής Ομολίου. Δυστυχώς το πέρασμα του ήταν σύντομο και δεν προλάβαμε να ζήσουμε τα μεγάλα τοπικά ντέρμπι ανάσα στον Ηρακλή Ομολίου και τον Θερμαϊκό Στομίου όπως τα παλιά καλά χρόνια…


ΡΑΨΑΝΗ (2008):

alt

Η Ραψάνη που έφτασε να αγωνίζεται μέχρι το πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας πριν πολλά χρόνια, τα τελευταία χρόνια έχει «σβήσει» από τον χάρτη και ευτυχώς υπάρχει και ο Σ.Σ. Ραψάνης και ακούγεται η ευρύτερη περιοχή. Πάντως από τη φωτό αρκετοί παραμένουν μάχιμοι όπως οι Ελευθέρογλου (Βούναινα), Φαρμάκας (Κιλελέρ), Τσαπράζης Σ. (Άγιοι Ανάργυροι) και Οικονόμου Ρ. (Στόμιο).


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ (2006):

alt

Το ρεπορτάζ του αείμνηστου Κώστα Τσακμάκη στην «Πρώτη των Σπορ» για την Αναγέννηση Πουρναρίου ήταν λες και έγραφε για τη Μπαρτσελόνα. Φουλ αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του που τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τοπικά δρώμενα. Στη συγκεκριμένη φωτό διακρίνεται ο νυν αρχηγός του Συκουρίου Ζήσης Γκανάτσιος καθώς και ο μεγάλος “killer” που ακούει στο όνομα Χάρης Παπαρίσης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt