.:: Larisa Goal ::. Ο Σ.Π.Π.Ν.Λ. ευχαριστεί…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
13 Μαϊ 2019

Ο Σ.Π.Π.Ν.Λ. ευχαριστεί…

Προβολές: 611

alt

Ο Σ.Π.Π.Ν.Λ. ευχαριστεί…

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την επιτυχημένη διεξαγωγή του «Τουρνουά Αγάπης για τον Χρήστο», που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου στο Στάδιο Αλκαζάρ, τους παρακάτω:

-Για την οικονομική συνεισφορά τους: Χαλβαδοποιία Παπαγιάννη, Κασίδης Α.Ε. - Επεξεργασία-Εμπόριο Κρεάτων, Γκουνέλας Α.Ε. - Εξοπλισμοί καταστημάτων, Super Market Τσουμάνης, Τυροκομικά Αβραμούλη, Πρότυπος Γαλακτοκομική Μονάδα Γραβάνη Εμμανουήλ, Intercomm Foods A.E., De-Tox Cafe.

-Για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην διεξαγωγή του αγώνα τα Στεγνοκαθαριστήρια «Ουράνιο Τόξο».

-Για την συμμετοχή τους στο τουρνουά τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, τους συναδέλφους προπονητές ποδοσφαίρου που συμμετείχαν ως ποδοσφαιριστές στην ομάδα του Συνδέσμου.

-Για την παρουσία τους στο γήπεδο: Την ανδρική ομάδα του Προμηθέα Λάρισας με τον προπονητή της, όλους τους συναδέλφους προπονητές ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου, όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου, όλους τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης για την βοήθειά τους και την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε λοιπόν για ακόμη μία φορά ως Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας όλους τους παραπάνω, που έδωσαν με την προσφορά τους και τη συμμετοχή τους δύναμη και κουράγιο στον Χρήστο και την οικογένειά του.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt