.:: Larisa Goal ::. Αμπελωνιακός και Κιλελέρ πήραν τα ντέρμπι…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
24 Μάρτιος 2018

Αμπελωνιακός και Κιλελέρ πήραν τα ντέρμπι…

Προβολές: 1228

alt

Αμπελωνιακός και Κιλελέρ πήραν τα ντέρμπι…

Ο Αμπελωνιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής μιας και επικράτησε στο ντέρμπι του Αετού Μακρυχωρίου με 2-1 και παραμένει ζωντανός στο κόλπο της ανόδου (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 30΄με τον εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Αλεξανδρή, πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Μάλιστα ο σκόρερ θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του.

Ο Αετός με τη σειρά του έφτασε στην ισοφάριση αλλά ο Τσιαντούλης δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Βραζιτίκο που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Τελικά οι «κιτρινόμαυροι» που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες (Φουσίκας, Καλούσης, Τίκος) κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 70’ με τον Μητσογιάννη.

Όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Σπύρος Βούκιας χάρισε τη σημαντική νίκη στην ομάδα του γράφοντας το τελικό 2-1.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουδούλης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Χατζούλης, Τσετιροκλής (89′ Νάκιε), Αλεξανδρής (78′ Σούμπασης), Ελευθέρογλου (87′ Καρυπίδης), Κοντογιώργης (65′ Βούκιας).

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας): Γκικούδης, Αλμυρούλης, Σουφχάρας, Δάσσιος, Τσιαπλές, Μπάρδας, Καπετάνι, Πάσιος, Τζίκα Ίλ. (46′ Μητσογιάννης), Τσιαντούλης, Σαμπάνης (70′ Τζίκα Ντ.).

 

ΑΜΠΕΛΙΑ 2

ΚΙΛΕΛΕΡ 3

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Α.Ε. Κιλελέρ μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αμπελιάς με 3-2 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και στο 20΄ο Δημήτρης Καρακάνος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φαρμάκα έκανε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τριαντάφυλλο Σερίφη.

Όμως στο 42΄ο Νίκος Φαρμάκας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Τζατζάκης και έγραψε το 1-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ ο Αλέξης Τζατζάκης αξιοποίησε την έξοχη πάσα του Φαρμάκα και αφού απέφυγε και τον Μαγαζιώτη έκανε το 1-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Σερίφης και πάλι.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Κουρμπάτι, Κριεμάδης, Βασιλειάδης, Σερίφης, Ζαφειρούλης (65΄Κιούσης), Γεωργούλας, Μιστάκου, Σουλτούκης, Λαζαρίδης, Ζιούστης.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Δ. Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος, Παλάσκας, Νεστορίδης, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Γουρνάρης, Βράκας (85΄Κολοβός), Κουσιώρας (86΄Γαγάρας), Φαρμάκας (79΄Κασιός), Τζατζάκης.

 

ΕΛΕΥΕΡΑΙ 5

ΓΟΝΝΟΙ 2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζή ο οποίος σημείωσε χατ τρικ στο α΄μέρος, το Ελευθεραί επέστρεψε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες συντρίβοντας τον Όλυμπο Γόννων με το ευρύ 5-2.

Παιχνίδι στο οποίο τα «λιοντάρια» έδειξαν «αγριεμένα» από το ξεκίνημα καθώς προηγήθηκαν με 4-1 στο α΄μέρος.

Σκόραραν και οι Αετόπουλος (με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ) και Ράχης.

Για τους «λατσιάλι» σκόραραν οι Τσιντζιλόνης ( με φάουλ από μακρινή απόσταση) και Παιδής (με πέναλτι).

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Μ. Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Τσούντσουρας, Αετόπουλος, Κολοβός (68′ Χουσενάι), Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Γεωργουλόπουλος (42′ λ.τ. Ράχης), Χατζής Κ., Κουρούκας, Μαυρουδής (70′ Ρουμελιώτης), Ευστρατίου (60′ Τσιάμης).

ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Τσιαπλές (46′ λ.τ. Αθανασόπουλος), Τσόγιας, Τζήκας, Μούτος, Γουγουλιάς, Άσι, Τσιντζιλώνης, Καραγκιόζης (70′ Καραδούκας), Ζάρρας, Ριζούλης (80′ Εριόν), Παιδής (70′ Παναγιώτου).

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2

ΝΕΑΠΟΛΗ 0

Η Ακαδημία Τυρνάβου ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Νεάπολης καθώς επικράτησε με 2-0 και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Μετά από ένα στείρο α΄μέρος, οι Τυρναβίτες ξεκίνησαν ιδανικά στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ο Σπύρος Μπέλτσιος αξιοποίησε την εξαιρετική πάσα του Μπάκου και αφού απέφυγε τον αντίπαλο πορτιέρο έκανε το 1-0.

Ένα γκολ εξαιρετικά αφιερωμένο στον κολλητό του-μεγάλο άτυχο Γιάννη Χαρισούλη που τραυματίσθηκε με την ευχή να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους.

Τη νίκη της Ακαδημίας σφράγισε… στο 62΄ο Δημήτρης Βλιώρας με ένα εντυπωσιακό βολ-πλανέ μετά από σέντρα του Παπαχατζή Ι.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β., Δασκαλόπουλος (64΄Ντιντόκας), Κόκκας, Βλιώρας, Μπάκος Κ., Παπαχατζής Γ., Στάμου (80΄Παπαδόπουλος), Λόζος (80΄Μπουζούκας), Μπέλτσιος (74΄Καραϊσκος), Καρράς.

ΝΕΑΠΟΛΗ (Ν. Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Μανδραβέλης, Βιλανάκης Γ., Μπουχλαριώτης, Καραθάνος, Ποντίκας, Μπαλαούρας, Παυλόπουλος (65′ Σφυριδάκης), Τσότσος (55′ Ιατρόπουλος), Χατζηγρηγορίου.

 

ΚΑΛΟΧΩΡΙ 1

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2

Ο Χρήστος Λένας παραμένει ζεστός και το απέδειξε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Καλοχώρι καθώς σκόραρε δις και οδήγησε τους Αμπελόκηπους στη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία με 2-1.

Αναμέτρηση όπου οι Ταμπακιώτες ήταν αυτοί που καίγονταν… για τους βαθμούς της νίκης και κατάφεραν τελικά να χαμογελάσουν.

Για την Αναγέννηση που αποχαιρέτησε την κατηγορία, ο Λίταινας έγραψε το τελικό 1-2.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Α. Έξαρχος): Αλί, Στραβέλλας, Δεσπόπουλος Ι., Μπαλοδήμος, Λούγκος (65′ Νούσιος), Τσιρώνης Γ., Μπράτσα (67′ Τσιρώνης Α.), Έξαρχος (60′ Δεσπόπουλος Φ.), Λίταινας, Πλιάτσικας (68′ Ζιώγας), Μάρκου.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ζ. Χολέβας): Μπονόμι, Βεργής, Καραγιάννης, Δούκας, Κοτολόσης, Μάτα, Αλιάι (46′ Χίσα Μπ.), Σούτσι (35′ Τσίκο Χ.), Μπόλος, Τσαούσι (80′ Νταρής Δ.), Λένας.

 

ΜΕΛΙΑ 0

ΜΕΛΙΒΟΙΑ 4

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας πέρασε «αέρα» από τη Μελία επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 4-0 και συνεχίζει να μάχεται για τη σωτηρία του.

Ο Άρης Καπετάνιος σκόραρε δις ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Καψάλης και Παπαρίζος και αξιοσημείωτο είναι πως όλα επιτεύχθηκαν στο α΄μέρος!

ΜΕΛΙΑ (Ν. Καψούρης): Χονδρονάσιος, Γκαραβέλης, Νορελντίν, Ντινούλης, Παπαγεωργίου, Σουλιώτης, Καλογιάννης, Νεράτζης, Νταλαμπύρας, Τζαβέλλας, Μακρής.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Κ. Παπαρίζος): Κοσμάς, Καπετάνιος (46′ Ντόμπρα), Μαλαχτάρης, Δαλαμπύρας (46′ Κουβαράς), Γιαννακός, Πλατσάς, Ντούμος (46′ Καραμάνης), Μάντσε, Παπαρίζος, Μυλωνάς (46′ Τσάκουλης), Καψάλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt