.:: Larisa Goal ::. 1o Mountain Camping and enduro experience στη Μαμαλή Βερδικούσιας…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
06 Αύγουστος 2012

1o Mountain Camping and enduro experience στη Μαμαλή Βερδικούσιας…

Προβολές: 1306

alt

1o Mountain Camping and enduro experience στη Μαμαλή Βερδικούσιας…

Όσοι αγαπούν την φύση και την κατασκήνωση όπως και την εξερεύνηση των αμέτρητων διαδρομών που απλώνονται τριγύρω της κορυφής Μαμαλή τους προσκαλούμε να μας επισκεφτούν για να περάσουν ένα αξέχαστο διήμερο.

alt

Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση του MOUNTAIN CAMPING όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να κατασκηνώσουν στην κορυφή Μαμαλή σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την κατασκήνωση, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί και θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τους DJ και με τα άλματα από τους DFT parkour οι επισκέπτες θα ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία....AND ENDURO EXPERIENCE το σημαντικότερο και πιο ξεχωριστό κομμάτι του διήμερου είναι ότι κατά την διάρκεια της 2ης ημέρας θα διενεργηθούν οργανωμένες διαδρομές στο βουνό με μηχανές ανωμάλου δρόμου, όπου οι επισκέπτες θα αντικρίσουν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και θα εξερευνήσουν το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο της περιοχής.

Στο χώρο της κατασκήνωσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να μπορούν οι επισκέπτες να προμηθευτούν φαγητό, μπύρες, καφέ κ.τ.λ.

alt

Πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

17:00 Συνάντηση στο Γήπεδο της Βερδικούσιας

17:30 Αναχώρηση για την κορυφή Μαμαλή

18:00 Κατασκήνωση στην κορυφή Μαμαλή

21:00 Έναρξη Party, Μουσική DJ Χρίστος Χαρισούλης

22:00 DFT Parkour

Συνέχεια βραδιάς με ατελείωτη μουσική από τους DJ spyros, DJ jorge, DJ t-takavon


Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

10:00 Ετοιμασίες των μοτοσικλετιστών για αναχώρηση στο βουνό

11:00 Έναρξη της πραγματοποίησης των διαδρομών.

Θα πραγματοποιηθεί διαδρομή 60 χιλιομέτρων, περιμετρικά του βουνού τις Μαμαλής με διάφορες στάσεις σε ιδιαίτερα φυσικά τοπία τις περιοχής

14:00 Επιστροφή στην Μαμαλή


Προϋποθέσεις :

1) Για λόγους ασφαλείας στις διαδρομές θα συμμετέχουν μόνο μηχανές motorcross και enduro, οι οποίοι θα διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπότες κλπ)

2)Όσοι επισκέπτες προσέλθουν στη κατασκήνωση να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις φωτιές που τυχόν θα ανάψουν, ώστε να αποκλειστεί κάποιος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Την εκδήλωση στηρίζουν η τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος Βερδικούσιας

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt