.:: Larisa Goal ::. Ο Φουσίκας το πήρε πατριωτικά…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
15 Οκτώβριος 2013

Ο Φουσίκας το πήρε πατριωτικά…

Προβολές: 1719

alt

Ο Φουσίκας το πήρε πατριωτικά…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Παναγιώτης Φουσίκας ήταν ο MVP στον τελικό του «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» μιας και σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τον Ηρακλή Λάρισας στην κατάκτηση του τροπαίου με 3-1 κόντρα στον ΠΑΟ Αβέρωφ που για δεύτερη συνεχομένη χρονιά έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

alt

alt

Μια λαρισινή μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαθέτουν παίκτες με ποιότητα αλλά και ταλέντο και παρουσίασαν για μια ακόμη φορά καλά δείγματα γραφής.

Πάντως θα πρέπει οι αρμόδιοι του τουρνουά και ιδίως οι άνθρωποι του ΔΟΠΑΕΛ να δούνε με ακόμη καλύτερο μάτι το συγκεκριμένο τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη των αδικοχαμένων Δημήτρη Κουκουλίτσιο και Δημήτρη Μουσιάρη, να υπάρξει μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους τους εμπλεκομένους και φυσικά οφείλει να παίρνει μέρος και η ΑΕΛ κάτι που τόνισε άλλωστε και στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ Βαϊος Κυριτσάκας.

alt

Ο Φουσίκας πήρε το «όπλο» του…

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟ Αβέρωφ ήταν αυτός που απείλησε στο ξεκίνημα και μάλιστα φλέρταρε έντονα με το γκολ τόσο στο 23΄όταν ο Μαγαζιώτης απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Ελευθέρογλου Γ. μετά από έξοχη μεταβίβαση του Βλασίδη, όσο και στο 25΄όταν και πάλι ο εξαιρετικός πορτιέρο του Ηρακλή είπε όχι στον Τσιρβούλη.

alt

Τελικά στο 37΄ο Παναγιώτης Φουσίκας αξιοποίησε την πάσα του Τσέλιγκα, κρέμασε… τον Παζιάνα και έγραψε έτσι το 1-0.

alt

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ο Φουσίκας με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Σταμουλάκη πέτυχε το 2-0 και στο 54΄ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου μετά από έξοχη ατομική ενέργεια ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και παράλληλα σημείωσε χατ τρικ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η «ΠΑΟΛΑ» το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82΄με τον Αποστόλη Ταρταμπούκα στο τελικό 3-1.

alt

Οι απονομές…

Τις απονομές των μεταλλίων και τροπαίων έκαναν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ Βαϊος Κυριτσάκας, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ Κώστας Λυγούρας καθώς επίσης και τα μέλη του ΔΟΠΑΕΛ Γιώργος Στουκογεώργος και Θανάσης Κοντοθανάσης.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Βλιώρας και δεν αντιμετώπισε προβλήματα ενώ είχε βοπηθούς τους κ.κ. Μακρή και Ντελέζο Ι. ενώ χρέη 4ου εκτελούσε ο κ. Τσιτσιρίκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Κολομητρούσης):

alt

Μαγαζιώτης, Γκουντρουμπής, Κασνακούδης, Ντελόπουλος, Κοτούμπας, Θεοδώρου, Βάσσος, Τσέλιγκας Κολομητρούσης, Φουσίκας, Σταμουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Κιόρογλου, Μέκρας, Τριανταφυλλόπουλος, Μούτσα, Χατζής, Φιλίππου, Δάσσιος.

ΑΒΕΡΩΦ (Γ. Αλεξούλης):

alt

Παζιάνας, Μητρακούλης, Λισγάρας, Καφφές, Μιχαήλ, Βαϊτσης, Ταρταμπούκας, Περδίκης, Τσιρβούλης, Ελευθέρογλου Γ., Βλασίδης.

Έπαιξαν και οι: Ελευθέρογλου Τ., Καψάλης, Κίτσιος, Κυρανούδης, Σαμπάνης, Καραγκιόζης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt