.:: Larisa Goal ::. Ποντάρει στο ντόπιο υλικό το Κιλελέρ…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
20 Αύγουστος 2019

Ποντάρει στο ντόπιο υλικό το Κιλελέρ…

Προβολές: 2019

alt

Ποντάρει στο ντόπιο υλικό το Κιλελέρ…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η περσινή αναγνωριστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή για την Α.Ε. Κιλελέρ μιας και κατάφερε να εξασφαλίσει με σχετική άνεση την παραμονή στην κατηγορία.

alt

Φέτος τα δεδομένα αλλάζουν μιας και έγιναν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, με πρώτη και καλύτερη αυτή στον πάγκο εκεί όπου ο Γιάννης Τσαλάγγας, ένας νέος και φιλόδοξος τεχνικός που φόρεσε τη φανέλα του Κιλελέρ κατά το παρελθόν, ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

Από κει και πέρα έγιναν λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες στο ρόστερ μιας και οι ιθύνοντες του συλλόγου ποντάρουν πολλά στο ντόπιο υλικό, σε παιδιά που κατάγονται από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή.

Και μέσα από συλλογική προσπάθεια οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή…


Ανανέωσαν και οι Γουρνάρης και Παναγιωτόπουλος…

Παναγιώτης Γουρνάρης και Γιώργος Παναγιωτόπουλος θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «κιτρινόμαυρους» και τη νέα χρονιά μιας και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κ. Χατζής, Γ. Χατζής (Ελευθεραί), Τζαβέλας (Ανάβρα) ενώ εκκρεμούν αρκετές ακόμη μεταγραφές…

 

Τα φιλικά:

24/8: Βούναινα

28/8: Κουλούρι

31/8: Συμμετοχή στο τουρνουά Αγιάς

4/9: Δαμασιακός

10/9: Γαλήνη

 

Τι δήλωσαν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΑΓΓΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με υγεία πάνω απ’ όλα και κυρίως στους ποδοσφαιριστές που είναι και οι πρωταγωνιστές.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στο Κιλελέρ, στον τόπο καταγωγής μου όπου και αγωνίσθηκα για αρκετά χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Φέτος κάνουμε στροφή στο ντόπιο υλικό, κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια και μέσα από τη σκληρή δουλειά ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε κάτι καλό. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστούνται πρώτα απ’ όλα οι παίκτες και κατ’ επέκταση ο φίλαθλος κόσμος τον οποίο και θέλουμε κοντά μας».


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

(Αντιπρόεδρος):

alt

«Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς.

Για την Α.Ε.Κ. οι στόχοι τη φετινή χρονιά είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με μια αξιόλογη πορεία και μια άνετη παραμονή, ποντάροντας πολλά στα «δικά» μας παιδιά. Στην ομάδα παρέμειναν αρκετοί παίκτες από την περσινή χρονιά, έγιναν ορισμένες σημαντικές προσθήκες και αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».


ΘΑΝΟΣ ΖΙΟΜΠΟΥΡΑΣ:

alt

«Επέστρεψα στα γνώριμα λημέρια του Κιλελέρ με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου στη νέα προσπάθεια που γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό πως την ομάδα απαρτίζουν στην πλειοψηφία παιδιά από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή και μέσα από συλλογική προσπάθεια, εκτιμώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία…».


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ:

alt

«Όπως και πέρσι έτσι και φέτος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα ευχαριστιόμαστε άπαντες και κατ’ επέκταση να εξασφαλίσουμε μια άνετη παραμονή. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt