.:: Larisa Goal ::. Έντονο «χρώμα» ΑΕΛ στους πάγκους της DETOX- Α΄ ΕΠΣΛ!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
14 Σεπτέμβριος 2019

Έντονο «χρώμα» ΑΕΛ στους πάγκους της DETOX- Α΄ ΕΠΣΛ!!!

Προβολές: 1831

alt

Έντονο «χρώμα» ΑΕΛ στους πάγκους της DETOX- Α΄ ΕΠΣΛ!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Για μια ακόμη σεζόν στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας όπου ανοίγουν οι πύλες του σε λίγες ώρες, κυριαρχεί το «βυσσινί» χρώμα στους πάγκους των ομάδων.

alt

Αρκετοί προπονητές που θα «κονταροχτυπηθούν» κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχουν κοινό παρανομαστή και αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός πως έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ ενώ ορισμένοι έχουν καθίσει και στην άκρη του πάγκου.

alt

Ονόματα όπως οι Κώστας Κατσάρας (Μακρυχώρι), Ζήσης Ζιάγκας (Π.Ο.Ε), Βασίλης Μπακογιάννης (Σμόλικας), Θοδωρής Εμμανουήλ (Αμπελιά) αλλά και νεότεροι όπως οι Λευτέρης Τέας (Μακρυχώρι) και Κώστας Παπαρίζος (Φαλανιακός) συνθέτουν το προπονητικό παζλ και κάθονται στους πάγκους ιστορικών ομάδων, μικρών κοινοτήτων, προσφέροντας τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στους νεότερους.

alt

Φυσικά στο κλαμπ αυτό ανήκει ο Τάσος Μπεριτζάς (Φαλανιακός-φόρεσε τη φανέλα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ), ο Νίκος Φακίτσας (φόρεσε τη φανέλα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ) αλλά και το τεχνικό δίδυμο του Τυρνάβου, Γιώργος Καμάκας και Χρήστος Καπελιάνης που θήτευσαν στους «βυσσινί» από το πόστο του τεχνικού κυρίως στους νέους.

alt

alt

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt