.:: Larisa Goal ::. Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-33η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
26 Απρίλιος 2024

Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-33η αγωνιστική)…

Προβολές: 780

alt

Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-33η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της “DETOX”-Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΣΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

(Πελασγιώτιδα)

alt

Αποκόμισε πλούσιες εμπειρίες με την παρουσία του στην «Πέλα» παρά το γεγονός πως η λαρισινή ομάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία. Πάντως ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος πορτιέρο (γεννημένος το 2008), έδειξε καλά δείγματα γραφής όπως συνέβη και στην τελευταία ευρεία νίκη με αντίπαλο τον Δαμασιακό.


2. ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΟΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του στο τελευταίο παιχνίδι των «πετεινών» για φέτος. Έδωσε πολλές λύσεις στα μετόπισθεν και γενικότερα σε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε, ανταποκρίθηκε ιδανικά, βοηθώντας την ομάδα του.


3. ΘΕΜΗΣ ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ

(Γόννοι)

alt

Ο «δάσκαλος» ήταν και πάλι συγκλονιστικός στη νέα νίκη των Γόννων απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Πρόσφερε πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν, αποτελώντας εγγύηση σε κάθε του κίνηση. Ένας πιστός στρατιώτης που όποτε κληθεί να βοηθήσει, το κάνει και με το παραπάνω…


4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΝΑΤΣΑΣ

(Φαλανιακός)

alt

Για μια ακόμη φορά διακρίθηκε στην άμυνα καθώς τα πήγε περίφημα αλλά και στην επίθεση δεν τα πήγε άσχημα καθώς βρήκε και πάλι δίχτυα. Και ο 17χρονος αμυντικός όχι μόνο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ αλλά φροντίζει να κάνει και αισθητή την παρουσία του, αποτελώντας το μέλλον του Φαλανιακού.


5. ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΠΡΑ

(Ανθούπολη)

alt

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έμελλε να βρει δίχτυα λίγο πριν το φινάλε, χαρίζοντας ένα ακόμη τρίποντο στην πρωταθλήτρια Ανθούπολη απέναντι στον αξιόμαχο Σμόλικα. Και από τη μέρα που πάτησε… το πόδι του στην Ανθούπολη, βοήθησε σημαντικά με την εμπειρία του σε πολλούς τομείς.


6. ΡΑΦΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

(Μαυροβούνι)

alt

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική χρονιά πραγματοποίησε ο «Ράφα» με τη φανέλα του Α.Ο.Μ, με το κερασάκι στην τούρτα, να αποτελεί η τελευταία του εμφάνιση στη νίκη με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς. Βρήκε και πάλι δίχτυα, για έβδομη φορά φέτος, κάνοντας τρομερό παιχνίδι και πάλι, δείγμα της ποιότητας του.


7.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΙΑΓΚΑΣ

(Συκούριο)

alt

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς, όμως μόνο η παρουσία του αρκεί να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του. Πάντως στο παιχνίδι με τον Φαλανιακό, όχι μόνο ξεκίνησε στο βασικό σχήμα αλλά σκόραρε κιόλας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος που έδωσε το εισιτήριο της παραμονής στον Κίσσαβο. Ηγετική μορφή εντός και εκτός των γραμμών…


8. ΘΑΝΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Σκόραρε δις στην άνετη νίκη του Ηρακλή Λάρισας κόντρα στον Ιπποκράτη και έβαλε για μια ακόμη φορά το δικό του λιθαράκι. Σε μια χρονιά όπου ο ίδιος ήταν από τους καλύτερους παίκτες των «κυανολεύκων», προσφέροντας πολύτιμες λύσεις μεσοεπιθετικά.


9. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ

(Οικονόμος Τσαριτσάνης)

alt

Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά το παλικάρι από το Στεφανόβουνο, το έχει το γκολ στο αίμα του. Και το επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο και στο εκκωφαντικό 9-1 απέναντι στο Αργυροπούλι καθώς πέτυχε καρέ τερμάτων, φτάνοντας μάνι μάνι τα δεκατέσσερα γκολ!


10. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΙΩΡΑΣ

(Πελασγιώτιδα)

alt

Ο «Κούσι» είχε κέφια στην άνετη νίκη των «πετεινών» απέναντι στον Δαμασιακό, σκόραρε δις, ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, με την απόδοση του να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Και μπορεί φέτος να μην ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός αλλά η αλήθεια είναι πως βοήθησε αρκετά σε όλα τα επίπεδα. Και με τον ερχομό της κοράκλας του (τρίτη στην οικογένεια), μην τον είδατε τη νέα χρονιά καθώς δεν θα ξέρει που να πρωτοαφιερώσει τα γκολ!


11.ΝΤΙΝΟΣ ΙΓΓΛΕΖΟΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση από τον Βερδικουσιώτη στράικερ στο νικηφόρο πέρασμα από τους Αγίους Αναργύρους. Σκόραρε δις και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία των «κυανολεύκων», δείχνοντας και πάλι πως η συγκεκριμένη ομάδα του ταιριάζει γάντι και αποδίδει εξαιρετικά.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΦΕΡΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

(Συκούριο)

alt

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Κίσσαβο Συκουρίου μιας και ο «χρυσός» βαθμός που κατέκτησε απέναντι στον Φαλανιακό, αρκούσε για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Και ο έμπειρος τεχνικός, έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης μιας και έφερε άλλον «αέρα» στην ομάδα που αγχώθηκε αλλά τα κατάφερε…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt