.:: Larisa Goal ::. Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-32η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
19 Απρίλιος 2024

Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-32η αγωνιστική)…

Προβολές: 537

alt

Best of the best (DETOX-Α΄ΕΠΣΛ-32η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της “DETOX”-Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Ο έμπειρος πορτιέρο στάθηκε στο ύψος του στο κομβικό ματς με το Μαυροβούνι και όποτε χρειάσθηκε, επενέβη σωτήρια. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και μοχθεί με τη σειρά του στην εξασφάλιση της σωτηρίας των «κιτρινόμαυρων».


2. ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΕΤΖΑΣ

(Γόννοι)

alt

Όχι μόνο διέπρεψε αμυντικά ο «μικρός» αλλά και στην επίθεση τα πήγε περίφημα καθώς ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στη γειτονική μονομαχία με το Συκούριο, δείχνοντας τον δρόμο για τη νίκη. Ένας παίκτης που όποτε κληθεί να βοηθήσει, το κάνει και με το παραπάνω, ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο του.


3. ΓΙΟΥΛΙ ΠΕΡΤΖΙΟΝΙ

(Π.Ο.Ε)

alt

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην ευρεία νίκη επί του Ιπποκράτη, ανασταλτικά έδωσε τις προβλεπόμενες λύσεις ενώ βρήκε και δίχτυα, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στη νέα νίκη των «κυανολεύκων». Παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά, χρόνια τώρα…


4. ΘΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΛΗΣ

(Απόλλων Λάρισας)

alt

Ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής του Απόλλωνα ήταν χάρμα ιδέσθαι στην ευρεία νίκη απέναντι στην Πελασγιώτιδα. Απροσπέλαστος στα μετόπισθεν ενώ και στην επίθεση, έκανε τη διαφορά καθώς σκόραρε δις και έβαλε την υπογραφή του στην επικράτηση των «κυανολεύκων».


5. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ

(Σμόλικας)

alt

Η μορφή του υψηλόσωμου αμυντικού, δέσποζε στη μάχη του Αργυροπολίου, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στους «πράσινους». Και από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στον «βλαχομαχαλά» έχει δώσει πολλές λύσεις στα μετόπισθεν…


6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

(Φαλανιακός)

alt

Ο «κοντός» έμελλε να είναι ο «λυτρωτής» του Φαλανιακού μιας και χάρη στο δικό του τέρμα, οι «κίτρινοι» έκαμψαν την αντίσταση των Αγίων Αναργύρων, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παραμονή στην κατηγορία. Και ο έμπειρος μέσος, έκανε εξαιρετική δουλειά σε ένα ακόμη παιχνίδι…


7.ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΤΣΟΣ

(Δαμασιακός)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα, ο Δαμασιακός πανηγύρισε μια ακόμη νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Και ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει βοηθήσει πολύ τους «μπλε» όλο αυτό το διάστημα, βοηθώντας σημαντικά σε όλους τους τομείς.


8. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Ο αρχηγός του Αχιλλέα τραβάει… μπροστά στα δύσκολα και ανάλογα έπραξε και στο σημαντικό παιχνίδι με το Μαυροβούνι, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη. Παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα ο οποίος και αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τους «κίτρινους» τα τελευταία χρόνια.


9. ΒΑΪΟΣ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο επιθετικό του Ηρακλή στην ευρεία νίκη επί του Δωτιέα Αγιάς. Σκόραρε δις, έφτασε τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και έβαλε το στίγμα του σε μια ακόμη επιτυχία των «κυανολεύκων», αρπάζοντας από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του δίνεται.


10. ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΟΝΤΑΣ

(Απόλλων Λάρισας)

alt

Απολαυστικός για μια ακόμη φορά ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στην άνετη νίκη επί της Πελασγιώτιδας αλλά σέρβιρε… έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Ένας παίκτης που στη μέρα του, κάνει πράματα και θάματα και χαίρεσαι να τον απολαμβάνεις!


11.ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΚΙΟΝΑ

(Σμόλικας)

alt

Από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου και στο άνετο πέρασμα του Σμόλικα από το Αργυροπούλι. Και η εξαιρετική αυτή εμφάνιση και συνδυάστηκε και με γκολ από τον νεαρό επιθετικό που όποτε κληθεί να βοηθήσει, το κάνει και με το παραπάνω.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ

(Φαλανιακός)

alt

Η νίκη του Φαλανιακού απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, σήμανε αυτόματα και την ανανέωση του εισιτηρίου της παραμονής στην κατηγορία. Και μεγάλο μερίδιο σε αυτό, έχει ο “Sir Takis” ο οποίος και έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων» στον β΄γύρο, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς έναντι των 18 που είχαν μαζέψει στον α΄γύρο. Πορεία πρωταθλητισμού με τη σφραγίδα του καταξιωμένου τεχνικού!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt