.:: Larisa Goal ::. Γίνε κομμάτι της ιστορίας…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Ποδόσφαιρο - Football League 2
01 Αύγουστος 2011

Γίνε κομμάτι της ιστορίας…

Προβολές: 2540

alt

Γίνε κομμάτι της ιστορίας…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Σε μια λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΤΕΔΡΑ (Κούμα 10) όπου εδρεύει επιχειρηματικά ο πρόεδρος της Τσαριτσάνης Γιάννης Τόλιος, ο νεοφώτιστος Οικονόμος παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2011 – 2012 όπου θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται στην Football League 2.

Οι άνθρωποι του Οικονόμου προχώρησαν σε μια εξαιρετικά συντονισμένη προσπάθεια μιας και θέλουν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής αλλά γενικότερα μιας και αποδείχθηκε στην πράξη πως όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας και έχει βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στις απανωτές επιτυχίες. Έτσι με σύνθημα «Γίνε κομμάτι της ιστορίας» οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν στην έκδοση των καρτών διαρκείας (χρυσές, αργυρές, πράσινες, λευκές όπου θα είναι ονομαστικές και αριθμημένες) με σκοπό να φτάσουν σε έναν αριθμό της τάξεως των 300 (ήδη ο κ. Τόλιος έδωσε 30 χρυσές στους συνεργάτες του). Η Τσαριτσάνη που δείχνει οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και επιθυμεί το ταξίδι της στην Football League 2 να είναι γεμάτο εμπειρίες και συγκινήσεις. Στην εκδήλωση από πλευράς Οικονόμου έδωσαν το παρών ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μπέης καθώς και ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ Θανάσης Δρυστέλλας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΗΣ

(Αντιπρόεδρος)

alt

«Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία και την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε όλοι, από την πλευρά μας ως διοίκηση του Οικονόμου και αναφορικά με τα ΜΜΕ γραπτού και ηλεκτρικού Τύπου θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας και ότι βοήθεια χρειαστείτε θα την έχετε. Ελπίζουμε και εσείς από τη πλευρά σας θα βοηθήσετε και θα προβάλετε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η σημερινή μέρα έχει να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία η αλήθεια είναι πως αργήσαμε να τα εκδώσουμε κι αυτό γιατί περιμέναμε την έγκριση του γηπέδου όπως και έγινε με την παρουσία του κ. Γενεράλη εκπροσώπου της ΕΠΟ ο οποίος και άναψε το «πράσινο» φως με τη διαφορά πως θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μια σειρά από διορθωτικές κινήσεις (δημιουργία αίθουσας Τύπου, Ιατρείου αλλά και δημοσιογραφικών θεωρείων) και μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες οι οποίες και θα ολοκληρωθούν μέχρι στις 20 Αυγούστου. Τώρα σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας πιστεύω πως κάναμε μια αρκετά καλή προσπάθεια με τον κ. Δρυστέλλα που είναι υπεύθυνος μάρκετινγκ να είναι αυτός που θα έχει την ευθύνη των καρτών αλλά και των διαφημίσεων…»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΥΣΤΕΛΛΑΣ

(Υπεύθυνος Μάρκετινγκ)

alt

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Οικονόμου Θανάσης Δρυστέλλας (ενασχολείται ήδη με διαφημιστικές υπηρεσίες) ο οποίος τόνισε:

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε σήμερα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης για την τιμή πάνω απ’ όλα που μου έκανε και μου ανέθεσε να ηγηθώ της προσπάθειας της διάθεσης καρτών διαρκείας και χορηγιών διαφήμισης για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Ο πρόεδρος κ. Τόλιος όταν βρεθήκαμε μου ζήτησε ένα όμορφο εισιτήριο στην τιμή που έχουν τα εισιτήρια διαρκείας στην Γ΄ Εθνική. Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση, λίγες μέρες από την στιγμή που πήρε έγκριση το γήπεδο μας, να παρουσιάσουμε τις πράσινε κάρτες διαρκείας που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και κοστίζουν 150 ευρώ. Τις λευκές κάρτες που απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές και γυναίκες και κοστίζουν 100 ευρώ. Αναλογικά με τον πληθυσμό της ιστορικής κοινότητας Τσαριτσάνης η ομάδα από πέρσι που αγωνιζόταν στη Δ΄Εθνική έκανε την υπέρβαση της, πόσο μάλλον φέτος που αγωνίζεται στη Football League 2. Όλοι γνωρίζουνε ότι την ομάδα τη χρηματοδοτούν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Σκεπτόμενοι όλα αυτά δημιουργήσαμε 100 αργυρές κάρτες των 200 ευρώ και 50 χρυσές κάρτες των 300 ευρώ οι οποίες οι περισσότερες (χρυσές) διατεθήκανε σε συνεργάτες του κ. Τόλιου. Στις χρυσές και αργυρές κάρτες ουσιαστικά δεν πουλάμε κάρτες, αγοράζουμε υποστήριξη από φίλους που έχουν την οικονομική δυνατότητα και αναγνωρίζουν τις οικονομικές θυσίες συγκεκριμένων ανθρώπων. Όλες οι κάρτες χρυσές, αργυρές, πράσινες, λευκές θα είναι ονομαστικές, αριθμημένες σε πλαστικό κάθισμα και στέγαστρο., έχουν την ανάλογη απόχρωση με σύνθημα «Γίνε κομμάτι της ιστορίας». Αδιαμφισβήτητα η ποδοσφαιρική ομάδα της ιστορικής κοινότητας Τσαριτσάνης εκπροσωπώντας όλη την επαρχία της Ελασσόνας και αξιοποιώντας αθλητές και προπονητές της επαρχίας μας γράφει την δική της «χρυσή» ποδοσφαιρική ιστορία. Τέλος, θα ήθελα με την ευκαιρία να πω πως αρχίσαμε την αναζήτηση χορηγών με τη μορφή διαφημιστικής πινακίδας στο γήπεδο σε πολύ δελεαστικές τιμές. Οι επαγγελματίες θα διαφημίζονται τόσο στο γήπεδο με πινακίδα και ηχητικό μήνυμα όσο και στην πλατεία σε ειδικό χώρο που ετοιμάζεται από τον πρόεδρο του Δ.Δ. Τσαριτσάνης Αχιλλέα Μητσιμπόνα και το ζαχαροπλαστείο Μιχούλης τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια. Σας ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία, έχουμε ανάγκη την υποστήριξη σας όπως ανάγκη έχουμε την υποστήριξη όλων των ανθρώπων του αθλητισμού και όχι μόνο, της Τσαριτσάνης και της επαρχίας Ελασσόνας. Πρέπει να τονίσουμε ότι μια τόσο μεγάλη επαρχία θα έχει για πρώτη φορά επαγγελματική ομάδα σε οποιαδήποτε σπορ. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν ευχαριστούσαμε την ΤΕΔΡΑ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων, ήταν και είναι ο κύριος υποστηρικτής της ομάδας και απεικονίζεται στοπ πίσω μέρος της κάρτας διαρκείας».

Απέκτησε τον Καράμπελα…

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Οικονόμος καθώς απέκτησε τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό Χρήστο Καράμπελα ο οποίος ανήκε στους Νέους της Τρίπολης και από τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ζάκυνθο. Απομένουν δύο κομμάτια για να ολοκληρωθεί το παζλ με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα αλλά και ενός επιθετικού.

Φιλικό με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας…

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου ο Οικονόμος θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον νεοφώτιστο στη Γ΄Εθνική ΠΑΟΚ Γλυφάδας ο οποίος και προετοιμάζεται με τη σειρά του στους Φιλιππαίους ενώ το πρώτο φιλικό τεστ επί λαρισινού εδάφους αναμένεται να το δώσει στις 10 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Στην πρωτεύουσα ο πρόεδρος…

Ο πρόεδρος της Τσαριτσάνης κ. Τόλιος βρέθηκε στην Αθήνα μιας και υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση των προέδρων των πρωταθλητριών ομάδων της Δ΄Εθνικής που ανέβηκαν φέτος στη Football League 2 και συζήτησαν θέματα περί της λειτουργίας του νέου πρωταθλήματος καθώς ακούγεται έντονα να δημιουργηθεί ένας όμιλος από τη στιγμή που πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν είναι ικανές να πάρουν μέρος.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt