.:: Larisa Goal ::. Βαριά ήττα για τον Δωτιέα και τώρα προέχει η σωτηρία…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
25 Φεβρουάριος 2015

Βαριά ήττα για τον Δωτιέα και τώρα προέχει η σωτηρία…

Προβολές: 1530

alt

Βαριά ήττα για τον Δωτιέα και τώρα προέχει η σωτηρία…

Ο Δωτιέας Αγιάς έχασε… την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής μιας και γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-0 από τα Τρίκαλα και πλέον το ενδιαφέρον των «κόκκινων» θα στραφεί στο πρωτάθλημα όπου η σωτηρία είναι το ζητούμενο.

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα πραγματοποίησαν δυναμικό ξεκίνημα έχοντας οριζόντιο δοκάρι με τον Δημολιό στο 3΄με τη μπάλα να σκάει στη γραμμή και τους ανθρώπους της Αγιάς να υποστηρίζουν πως πέρασε η μπάλα ενώ στο 9΄ βρήκαν δίχτυα με τον Τσατσαλίδη, ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας και πάλι τις διαμαρτυρίες των Αγιωτών.

Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Τρικαλινοί του Άγγελου Διγκόζη βρήκαν δίχτυα και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έφτασαν στο 3-0, καθαρίζοντας… την υπόθεση πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό τον Εθνικό Πειραιώς.

alt

Το φιλμ του αγώνα:

3΄ Ο Ουέλινγκτον πέρασε για τον Δημολιό η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

4΄ Ο Κέρι τροφοδότησε τον Καμπλιώνη, σούταρε και η μπάλα κόντραρε στον Κουρδή

6΄ Ο Κέρι τροφοδότησε τον Σαχινίδη, έκανε το σουτ και ο Σταυράκης μπλόκαρε

8΄Απο σέντρα του Μοσχάκη γυριστό σουτ του Σαχινίδη η μπάλα πέρασε άουτ

9΄ Ο Ουέλινγκτον για τον Πλιάγκα σέντρα και ο Τσατσαλίδης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα αλλά η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ

10΄Απο μπαλιά του Κουτσόπουλου ο Σαχινίδης έκανε την κίνηση αλλά δε βρήκε τη μπάλα και έτσι το 1-0 χρεώνεται στον Κουτσόπουλο.

20΄ Απο σούτ του Καμπλιώνη ο Κέρι με προβολή πέτυχε το 2-0

29΄ Ο Καμπλιώνης έφυγε στην κόντρα έσπασε για τον Σαχινίδη ο οποίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-0

41΄Απο φάουλ του Ουέλινγκτον ο Δημολιός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ

43΄ Ατομική προσπάθεια του Καμπλιώνη και σουτ η μπάλα άουτ

46΄ Από σέντρα του Καμπλιώνη ο Σαχινίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Σταυράκης μπλόκαρε

53΄ Από μπαλιά του Μοσχάκη ο Σαχινίδης σούταρε και ο Σταυράκης απομάκρυνε σε κόρνερ

71΄ Από σέντρα του Παπαευθυμιου ο Κέρι έκανε την προβολή και ο Σταυράκης μπλόκαρε

75΄ Από σέντρα του Μοσχάκη η μπάλα έφτασε στον Καμπλιώνη ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα για το 4-0

78΄πέναλτι για τα Τρίκαλα που κερδίζει ο Χρήστος Παπαευθυμίου. Εκτέλεσε ο Βαγγελή εύστοχα για το 5-0

86΄Φάουλ του Κέρι μπλόκαρε ο Σταυράκης

88΄ Από σέντρα του Μοσχάκη ο Στούμπος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή, Καμπλιώνης (77 Παπαευθυμίου Χ.), Μοσχάκης, Σαχινίδης, Κέρι, Κουτσόπουλος (65΄Στούμπος), Σπάσιτς.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Σταυράκης, Τσακάλι, Γούτος (46΄Κουβελάς), Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Δημολιός, Πλιάγκας (46΄Κράββαρης), Ουέλινγκτον (68΄Λαΐος), Κατσίκης.

alt

Τι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί:

ΜΙΛΤΟΣ ΖΙΑΚΑΣ (Δωτιέας Αγιάς):

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Τρίκαλα καθώς ήταν ανώτερα. Θέλω να σταθώ στο πρώτο δεκάλεπτο που μου μετέφεραν ότι τα γκολ ήταν καθαρά. Αυτό επηρεάζει την εξέλιξη. Απλά με τα δύο γκολ η έκβαση μπορεί να ήταν διαφορετική. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί το επίπεδο και την ποιότητα των Τρικάλων και τους εύχομαι να αλλάξουν κατηγορία. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον ημιτελικό. Θα ξεπεράσουμε την βαριά ήττα για να μείνουμε στην κατηγορία».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ (Τρίκαλα):

«Μπορώ να πω ότι είναι μια ιστορική μέρα. Κερδίσαμε ένα αντίπαλο που είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Κρατάμε ότι πήγαμε στον τελικό και γράψαμε ιστορία. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο αλλά πιο πολύ να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Είναι δύσκολο αλλά όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και όλη η πόλη των Τρικάλων. Δεν παίξαμε πιο απελευθερωμένα. Απλά ο Δωτιέας δεν κλείστηκε πίσω. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, εκτός της Τσαριτσάνης όλες οι ομάδες κλείνονται πίσω . Και κατοχή έχουμε και ευκαιρίες κάνουμε. Δεν είναι μόνο ιδιαίτερο το ματς στον Αγχίαλο είναι και τα υπόλοιπα 9, συν τον τελικό. Είμαστε προσγειωμένοι, δουλεύουμε. Είναι μια δύσκολη έδρα (σ.σ η Αγχίαλος). Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς Αν είναι να χάνουμε δύο πέναλτι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς έστω με 1-0, ο πρώτος που θα πανηγυρίζω θα είμαι εγώ. Στα πρώτα δέκα λεπτά το ματς ήταν ανοικτό. Έτυχε βρήκαμε στόχο σε δύο περιπτώσεις και πήγε έτσι το ματς. Η Αγιά έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Βικελίδης. Δεν έχω γνώμη γιατί ήμουν μακριά (σ.σ για τα γκολ που ισχυρίστηκε ο Δωτιέας».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt