.:: Larisa Goal ::. Δε χάνει ούτε στο τάβλι!!!
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
28 Αύγουστος 2011

Δε χάνει ούτε στο τάβλι!!!

Προβολές: 1367

alt

Δε χάνει ούτε στο τάβλι!!!

Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα τη Δόξα Κρανούλας που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και απέσπασε ισοπαλία με 1-1.

Παιχνίδι το οποίο κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, φτωχό σε θέαμα με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Πάντως οι Τσαριτσανιώτες έδειξαν και πάλι ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί τους στις φιλικές αναμετρήσεις καθώς μετράνε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι του Ανέστη Ζώη προηγήθηκαν στο 30΄ λεπτό με τέρμα που πέτυχε ο έμπειρος Γκαρόζης, ενώ οι «πράσινοι» του Γιώργου Καλτέκη ισοφάρισαν στην εκπνοή του α΄ μέρους με τον συνήθη ύποπτο Κέρη (φωτό) ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι.

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Γ. Καλτέκης): Νούσιας, Κορομπίλιας, Πούτας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λέβναϊτς, Κέρης, Μπανούσης, Καραμπελας, Νικούλης, Μπαλής.

Έπαιξαν και οι Γκικούδης, Καραγιάννης, Μπλέντι, Λιλολάρι, Κουλτσάκης, Φλώρος, Μαντζούνης, Λιόλιος, Φλώρος, Γασπαράτος.

Φιλικό με Βέροια…

Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι αναμένεται να δώσει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 18.00 ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μιας και θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του τη Βέροια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt