.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
23 Νοέμβριος 2017

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…

Προβολές: 3436

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-9η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

(Μελιβοία)

alt

Ο νεαρός πορτιέρο του Φιλοκτήτη βρέθηκε σε καλή μέρα στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μαυροβούνι και όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωτήρια, βοηθώντας με τη σειρά του την ομάδα του να κατακτήσει μια σπουδαία νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ

(Αμπελωνιακός)

alt

Αποτελεί ένα από τα πολυεργαλεία του Αμπελωνιακού μιας και μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια ευκολία σε πολλές θέσεις. Και στο παιχνίδι με τη Νεάπολη αγωνίσθηκε στα μετόπισθεν και ξεχώρισε και πάλι με το περίσσιο πάθος και την αγωνιστικότητα του.


3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΔΑΣ

(Μελιβοία)

alt

Νίκη από «χρυσάφι» πέτυχε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας απέναντι στο Μαυροβούνι και ο έμπειρος αυτός παίκτης ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα. Μόχθησε πολύ στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε, μάρκαρε και γενικά η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.


4. ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Στη μάχη του Μελισσοχωρίου ο υψηλόσωμος αμυντικός του Αετού δέσποζε αρχοντικά στην άμυνα και καθάρισε… όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις. Πραγματικός στυλοβάτης που έδωσε και πάλι σημαντικές λύσεις στους «κιτρινόμαυρους» που συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις.


5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΡΡΑΣ

(Νεάπολη)

alt

Αρχηγική εμφάνιση από τον «καπιτάνο» της Νεάπολης και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό. Αρχοντικό στυλ, κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες, σωστές μεταβιβάσεις και με μια λέξη ήταν άκρως απολαυστικός. Ένας παίκτης με τεράστια προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί παντού και πάντα…


6. ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΡΡΑΣ

(Γόννοι)

alt

Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός των Γόννων πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και βοήθησε σημαντικά τους «λατσιάλι» να κατακτήσουν την εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Καλοχώρι. Σκόραρε, μοίρασε μια ασίστ και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία αυτή.


7. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΡΑΧΗΣ

(Ελευθεραί)

alt

Ο νεαρός φορ του Ελευθεραί ήταν ο παίκτης «κλειδί» στην εντός έδρας ισοπαλία των «λιονταριών» κόντρα στην Αμπελιά καθώς με το που μπήκε στο ματς, βρήκε δίχτυα ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στα χασομέρια όπου και διαμορφώθηκε το τελικό 2-2. Και όσο περνάει καιρός, θα ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του…


8. ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

(Κιλελέρ)

alt

Σκέτη απόλαυση ήταν ο «Τσάβι» στο εντυπωσιακό πέρασμα της Α.Ε. Κιλελέρ από τους Αγίους Αναργύρους. Εκεί όπου όχι μόνο βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα αλλά πήρε και πάλι τη μπαγκέτα του και οργάνωσε με μαεστρία το παιχνίδι των «κίτρινων». Μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή που χαίρεσαι να τον βλέπεις!!!


9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ

(Αμπελιά)

alt

Ρίχθηκε στη μάχη του Ελευθεραί στο ξεκίνημα της επανάληψης και φρόντισε να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του αφού σκόραρε δις και λίγο έλειψε να οδηγήσει την Αμπελιά στην έβδομη συνεχόμενη νίκη. Όπως και να ’χει τη δουλειά του την έκανε που δεν είναι άλλη από το να τα παστελώνει!


10. ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ

(Κιλελέρ)

alt

Είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του πρωτοπόρου Κιλελέρ και το απέδειξε και στη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί των Αγίων Αναργύρων. Σκόραρε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ που είναι το σήμα κατατεθέν του και δημιούργησε πολλούς μπελάδες στην αντίπαλη άμυνα.


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΟΥΚΟΥΤΟΣ

(Μελία)

alt

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Μελία εντός των γραμμών και ο νεαρός στράικερ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές μιας και όχι μόνο σκόραρε κόντρα στους Αμπελόκηπους αλλά ήταν και ιδιαίτερα δραστήριος, κάνοντας άνω-κάτω την λαρισινή άμυνα.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ

(Μελιβοία)

alt

Μόλις την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας και τι νίκη μέσα στην έδρα του ισχυρού Α.Ο. Μαυροβουνίου και μάλιστα με ανατροπή! Κι όμως το νεανικό σύνολο έδειξε χαρακτήρα αλλά και τεράστια ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε τα δεδομένα στην επανάληψη, με τον νεαρό τεχνικό να ανακατεύει την τράπουλα και να δικαιώνεται πανηγυρικά. Μια νίκη που θα αποτελέσει ψυχολογική ντόπα ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt