.:: Larisa Goal ::. Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Απόλλωνα Λάρισας…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
20 Αύγουστος 2019

Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Απόλλωνα Λάρισας…

Προβολές: 1842

alt

Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Απόλλωνα Λάρισας…

Μια ακόμη επένδυση για το μέλλον έκανε ο Απόλλωνας Λάρισας μιας και απέκτησε και τον νεαρό αμυντικό Κώστα Γεωργακόπουλο καθώς επίσης και τον νεαρό πορτιέρο Γιώργο Γιαγκόζη.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Κώστα Γεωργακόπουλου.

Ο Γεωργακόπουλος που μπορεί να αγωνισθεί και σαν στόπερ, είναι γεννημένος στις 24/02/1999 στην Καλαμάτα.

Θεωρείται ένα κατ'εξοχήν ταλέντο το οποίο όμως έχει ήδη "δουλευτεί" αφού ξεκίνησε από την Κ-17 της ΑΕΚ πριν πάει στην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού και από εκεί μετακόμισε στην Κ-20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετέπειτα σταθμός του, ήταν ο Αστέρας Αμαλιάδας και το σκληρό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου πέρυσι για διάστημα 6 μηνών (πριν καταλήξει στον Αχαρναικό στο δεύτερο εξάμηνο), έπαιξε σε 12 παιχνίδια πετυχαίνοντας μάλιστα καίτοι μπακ και 2 γκολ.

Τον Γεωργακόπουλο που την Δευτέρα έκανε μάλιστα και την πρώτη του, προπόνηση, καλοσώρισε στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο διοικητικός κ. Στέλιος Κουκούλης».


Ο Απόλλων Λάρισας απέκτησε τον 24χρονο διεθνή κίπερ Γιώργο Γιαγκόζη

alt

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι επέλεξε μετά από ενδελεχή έλεγχο να αποκτήσει τον 24χρονο διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη. Ο ύψους 1.85 Ηρακλειώτης γκολκήπερ (γεννημένος στις 3/4/1995), υπέγραψε την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα το συμβόλαιο του, με τον Απόλλωνα Λάρισας, μέχρι το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης που είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός, προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την καριέρα του, από τον ΟΦΗ σε ηλικία 7 ετών, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων και αργότερα (2013) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2015.

Μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Κισσαμικό (Football League), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Βέροια (Footyball League). Ο Γιαγκιόζης την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα, στο γήπεδο της Αμυγδαλέας, ενώ αύριο στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Φιλιππούπολη, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.


Παρελθόν τρεις παίκτες…

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν τρεις παίκτες και πιο συγκεκριμένα δεν θα συνεχίσουν στους "κυανόλευκους" οι Θοδωρής Λουκάς, Ανδρέας Μεζίνι και Αλέξανδρος Μπιμάι. Και στους τρεις προαναφερθέντες παίκτες η διοίκηση εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα τους με υγεία.

 

Δυνατό φιλικό τεστ με Ολυμπιακό Βόλου…

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας σήμερα Τρίτη (20/08) στις 18.30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Στο συγκεκριμένο ματς ο τεχνικός μας, κ. Αριάν Μπελά θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει για άλλη μια φορά το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt