.:: Larisa Goal ::. Για το βήμα παραπάνω το Μαυροβούνι…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
11 Αύγουστος 2020

Για το βήμα παραπάνω το Μαυροβούνι…

Προβολές: 1876

alt

Για το βήμα παραπάνω το Μαυροβούνι…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η πρώτη χρονιά στην Α΄ΕΠΣΛ κύλησε εξαιρετικά για το Μαυροβούνι καθώς εξασφάλισε με σχετική άνεση την παραμονή στην κατηγορία, έστω κι αν το πρωτάθλημα τελείωσε άδοξα ελέω της πανδημίας.

Η νέα χρονιά και δεύτερη συνεχόμενη στα μεγάλα σαλόνια, θέλει τους «πετεινούς» να βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, θέλοντας να κάνουν έναν βήμα παραπάνω, ποντάροντας πολλά στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα.

Με νέο τεχνικό τον Βασίλη Μπακογιάννη-θα έχει στο πλευρό του ως στενό συνεργάτη τον Κώστα Πασιά-ένας τεχνικός που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τα τελευταία χρόνια, με λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ αλλά και με αρκετά παιδιά από το χωριό, οι «πετεινοί» θα επιδιώξουν να εμφανιστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, παίζοντας συνάμα καλό ποδόσφαιρο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους.

alt

Όσο για τη διοίκηση αυτή στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή, άνθρωποι που τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα του Μαυροβουνίου και καλούνται πλέον να προσφέρουν έργο από άλλο πόστο.

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Μπέτσης, Γκατζούλης, Νασιάκος (Σμόλικας), Κουκούτσης (Αμπελιά), Παπαμάνος (Ελευθεραί)

Τα φιλικά:

22/8: Μαυροβούνι –Δήμητρα Γιάννουλης

26/8: Αχιλλέας Φαρσάλων –Μαυροβούνι

29/8: Μαυροβούνι-Κ17 ΑΕΛ

3/9: Μακρυχώρι-Μαυροβούνι

10/9: Μαυροβούνι-Νέα Πολιτεία

13/9: Μαυροβούνι-Ηρακλής Λάρισας


Τι δήλωσαν…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχήν καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς και ευελπιστούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με όλα αυτά που συμβαίνουν με την πανδημία. Μια νέα πρόκληση για μένα εδώ στο Μαυροβούνι, θέλω να βάλω το στίγμα μου και εδώ, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστούνται τα παιδιά όπως και την προπόνηση και μέσα από τη διαδικασία αυτή να εξελιχθούν και τα νέα παιδιά που κατάγονται από το χωριό και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε ματς, με συγκεκριμένο πλάνο…».


ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΓΚΑΣ

(Γενικός Αρχηγός):

alt

«Να ευχηθώ τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα μιας και βλέπουμε όλοι τι γίνεται με τις εξελίξεις με τον κορονοϊό. Οι γηπεδικές συνθήκες είναι εξαιρετικές, η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστούνται πρώτα απ’ όλα τα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές και κατ’ επέκταση οι υπόλοιποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα».


ΤΟΛΗΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ:

alt

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση από την περσινή χρονιά παρουσιάζοντας και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ποντάρουμε πολλά στο οικογενειακό κλίμα και μέσα από σκληρή δουλειά, εκτιμώ πως θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Καλή χρονιά σε όλους».

 

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ:

alt

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Επέστρεψα στα πάτρια εδάφη με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει που μεταφράζονται στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο να το ευχαριστιόμαστε άπαντες και ότι προκύψει…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt