.:: Larisa Goal ::. Ονειρεμένος ο α΄γύρος για τον Ηρακλή Λάρισας…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
31 Δεκέμβριος 2019

Ονειρεμένος ο α΄γύρος για τον Ηρακλή Λάρισας…

Προβολές: 1411

alt

Ονειρεμένος ο α΄γύρος για τον Ηρακλή Λάρισας…

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος θα περίμενε πως το φινάλε του α΄γύρου θα έβρισκε τον νεοφώτιστο στη Γ΄Εθνική, Ηρακλή Λάρισας στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου.

Κι όμως οι «κυανόλευκοι» των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια και παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο και διεκδικεί με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης σε κάθε ματς.

Μεγάλο τους «όπλο» πέρα από το οικογενειακό κλίμα, είναι και η δύναμη της έδρας μιας και η Νεάπολη έχει μετατραπεί σε απόρθητο κάστρο με τους «κυανόλευκους» να μετράνε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Φυσικά μεγάλο μερίδιο στην εξαιρετική αυτή πορεία έχει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Λάμπρος Ιωακείμ, ένας άνθρωπος που έχει το δικό του όραμα και με αργά και σταθερά βήματα, καμαρώνει για τον ιστορικό Ηρακλή και τα όλα όσα έχει πετύχει έως τώρα.

alt

Ακάθεκτος ο «Κάκα»…

Ο Γιώργος Κακαβίτσης συνεχίζει με σπασμένα φρένα από την περσινή σεζόν (είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ πέρσι με 24 γκολ στον μαραθώνιο της Α΄ΕΠΣΛ) καθώς έχει προλάβει να πετύχει τα οκτώ από τα δεκαοκτώ συνολικά γκολ της λαρισινής ομάδας.

8 γκολ: Κακαβίτσης

2 γκολ: Χριστίδης, Ναρίνογλου, Μουξιός

1 γκολ: Ζαφειρίου, Μανιώτης, Νάστας, Ψωμολιάς

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt