.:: Larisa Goal ::. Ο Τύρναβος μπορεί να κάνει την υπέρβαση…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
10 Απρίλιος 2012

Ο Τύρναβος μπορεί να κάνει την υπέρβαση…

Προβολές: 1141

alt

Ο Τύρναβος μπορεί να κάνει την υπέρβαση…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο του Τυρνάβου μετά τη μεγαλειώδης νίκη που πέτυχαν οι παίκτες του Γιώτη Σταματόπουλου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο επί της ΑΕΠ Ηρακλής με 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Δήμος Τζέκος στο 27΄.

Μια παλικαρίσια νίκη για τους «κόκκινους» που τους έφερε στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν κάθε δικαίωμα να βλέπουν με καλύτερο μάτι τη συνέχεια αφού δείχνουν ικανοί να κάνουν την υπέρβαση.

Φυσικά πολλά οφείλονται στην παρουσία του Γιώτη Σταματόπουλου στο τιμόνι της ομάδας ο οποίος από τη μέρα που ανέλαβε έχει πετύχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη και μόνο τυχαία δεν είναι η αξιόλογη αυτή πορεία. Ένας προπονητής που είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου και έχει κερδίσει τους πάντες με την εν γένει συμπεριφορά του αλλά και την παρουσία του τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΠ Ηρακλής, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο. Πετύχαμε δίκαια ένα γκολ μετά από ένα όμορφο συνδυασμό. Είχαμε και άλλες δύο τρεις ευκαιρίες, με τον Τζέκο και τον Σκούπρα».Στο δεύτερο ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση. Έπρεπε να κάνουμε μία αναγκαστική αλλαγή. Όσοι μπήκαν ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, παρά τη κατοχή του Ηρακλή, πήγαμε καλά αμυντικά δεν δεχτήκαμε μεγάλη ευκαιρία. Θέλω να πω ευχαριστώ στα 25 άτομα του Τυρνάβου που ήρθαν εδώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή, σε μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο».


Απομένουν έξι μάχες…

Έξι ακόμη «τελικοί» περιμένουν τον Τύρναβο κι όσο κι αν οι άνθρωποι του διατηρούν χαμηλούς τόνους, αυτή η ομάδα έχει δείξει πως έχει τεράστιες δυνατότητες και έχει κάθε λόγο να κοιτάζει ψηλά.

Οι Τυρναβίτες έχουν να αντιμετωπίσουν εντός έδρας Μέγα Αλέξανδρο, Βατανιακό και Σκύδρα ενώ θα μεταβεί σε Τσαριτσάνη στο λαριισνό ντέρμπι και συνάμα θα ταξιδέψει στις έδρες των Οδυσσέα Αναγέννησης και Εθνικό Γαζώρου. Όλα είναι ανοιχτά και οι «κόκκινοι» καλούνται να συνεχίσουν σεμνά και ταπεινά μέχρι το φινάλε…

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt