.:: Larisa Goal ::. Άλωσε… και τη Σκύδρα
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
09 Μαϊ 2012

Άλωσε… και τη Σκύδρα

Προβολές: 1429

alt

Άλωσε… και τη Σκύδρα

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος «άλωσε» και τη Σκύδρα επικρατώντας με 2-0.

Ματς στο οποίο οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε μέρος και έφτασαν πανάξια στην επικράτηση.

Περίπου 80 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο της Σκύδρας, ανάμεσα στους οποίους οι μισοί και πλέον ήταν οπαδοί της Τσαριτσάνης και μάλιστα ήταν υποδειγματική η φιλοξενία των ανθρώπων της Σκύδρας προς την αποστολή και τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης.

Το φιλμ του αγώνα:

-3΄: ο Κουλτσιάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, σουτάροντας από κοντά και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, την έδιωξε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός Κυριακίδης, σώζοντας την εστία του Αετού Σκύδρας από βέβαιη παραβίαση.

- 14΄: σε σέντρα του Χρ. Οικονόμου από αριστερά, ο τερματοφύλακας Σιμψέρης έδιωξε προ του Παλάσκα σε κόρνερ.

- 17΄: από φάουλ του Μπρέγκου, ο Παπαστεργίου κέρδισε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

- 21΄: ο Οικονόμος ανοίγει το σκορ (0-1) με κοντινό πλασέ του Παλάσκα, ο οποίος δέχθηκε συρτή μπαλιά του Νικούλη και αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία για την ομάδα του.

- 35΄: σουτ του Μπανούση έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, ανάγκασε τον Σιμψέρη σε δύσκολη απόκρουση, διώχνοντας τη μπάλα πάνω από τη γραμμή σε κόρνερ.

- 42΄: ο Παπαϊωάννου βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από μακρινή πάσα του Φλώρου, σουτάροντας άουτ.

- 48΄: ο Μαντζιούνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μετά από πάσα συμπαίχτη του και προ του Πίτκα σούταρε άουτ.

- 53΄: από πλάγιο που εκτέλεσε ο Κουλτσιάκης, ο Οικονόμου κέρδισε κεφαλιά αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον τερματοφύλακα Σιμψέρη.

- 85΄: καλή στιγμή για την Τσαριτσάνη με τους Βούλγαρη και Κουλτσιάκη να αστοχούν από πολύ κοντά να σκοράρουν.

- 88΄: ο Χρήστος Οικονόμου πήδησε πιο ψηλά από όλους μέσα στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων, μετά από πλάγιο του Κουλτσιάκη, σημαδεύοντας με κεφαλιά τα δίχτυα του τερματοφύλακα Σιμψέρη και γράφοντας το τελικό 0-2.

Η διαιτησία

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ Χαλβατζάκος Στυλ. (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ Τριάντο Χρ. Και Τσιγγινέ Χρ. (Θεσσαλίας). 4ος διαιτητής ο κ Τζοφώλης Αριστ.(Τρικάλων). Κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής στους Κεφαλίδη και Κυριακίδη από την γηπεδούχο ομάδα και στους Νικούλη και Μπανούση από την ομάδα της Τσαριτσάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Ντίσιος Ευάγγελος): Σιμψέρης, Κεφαλίδης, Κερμενίδης (55΄ Παπασυμεών), Κυριακίδης, Σαπανίδης, Μπρέγκου, Λεκάκης, Παπαστεργίου, Θεοδωρίδης (86΄ Χαρμάνας), Μαντζιούνης, Ξόμπλιος (73΄ Σφύντιλας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γιώργος): Πίτκας, Πρικάκης, Παπακωνσταντίνου, Οικονόμου, Φλώρος, Μπαλής, Παλάσκας (77΄ Βούλγαρης), Νικούλης (90+2΄ Λιλολάρι), Κουλτσιάκης , Παπαϊωάννου (89΄ Αγγελίνας), Μπανούσης.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt