.:: Larisa Goal ::. Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
29 Μάρτιος 2023

Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί…

Προβολές: 1582

alt

Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Δημήτρης Μπάγκας ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 92΄και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανάμεσα στο Μαυροβούνι και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού.

alt

Σε ένα παιχνίδι όπου σε καμία περίπτωση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητες, με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό και λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

alt

Χαρακτηριστικό είναι πως το α΄ μέρος δεν είχε να επιδείξει τίποτα ιδιαίτερο αναφοράς, με τους «πετεινούς» να έχουν μια άκαρπη εδαφική υπεροχή.

alt

Αντίθετα η επανάληψη επιφύλαξε δυνατές συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν στροφές και το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του αγώνα.

alt

Ακατάλληλο για καρδιακούς το φινάλε…

Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και έφτασαν κοντά σε γκολ στο 46΄με τον Νούσια να αποκρούει το σουτ του Μπατζέλα Β. και στην επαναφορά, ο Φακίτσας δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση.

alt

Στο 49΄ένα καλό σουτ του Πούτα έφυγε λίγο άουτ και στο 58΄ οι Τσαριτσανιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με δράστη τον Θοδωρή Γανό με δυνατό σουτ, με τη μπάλα να παίζει… άσχημο παιχνίδι στον Μπρέλλα, κάνοντας το 0-1.

alt

Η είσοδος των Ακριβόπουλου-Πράπα έδωσε επιθετική πνοή στους γηπεδούχους, με τον δεύτερο να απειλεί στο 67΄και στο 76΄.

alt

Στο 82΄ο Κακαζούκης ανάγκασε τον Νούσια να διώξει δύσκολα σε κόρνερ τη μπάλα μετά από καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ ενώ στο 89΄ένα δυνατό σουτ του Μπάγκα Κ. κατέληξε στην αγκαλιά του έμπειρου πορτιέρο του Οικονόμου.

alt

Για να φτάσουμε στο 92΄όταν ο Πράπας εκτέλεσε κόρνερ, Σπανός και Γανός διεκδίκησαν στον αέρα τη μπάλα η οποία κατέληξε στον Δημήτρη Μπάγκα ο οποίος από κοντά, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της Μάχης Τσιοφλίκη που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας):

alt

Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Φακίτσας (55΄Ακριβόπουλος), Λιλολάρι, Στατήρης (55΄Πράπας), Σπανός, Μπατζέλας Β. (80΄ λ.τ Σκαφιδάς).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης-Ν. Καραμήτσιος):

alt

Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Γανός, Αυλογιάρης, Τσούτσας (85΄Νικολακούλης), Πούτας, Ντούφας (75΄Καραμπίνας), Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

alt

alt

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt