.:: Larisa Goal ::. Ασταμάτητη… η Αστυνομία!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
27 Μάρτιος 2024

Ασταμάτητη… η Αστυνομία!

Προβολές: 705

alt

Ασταμάτητη… η Αστυνομία!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Και το αήττητο σερί καλά κρατεί για την Αστυνομία καθώς ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της αξιόμαχης Ε.Σ.ΠΕ.Θ επικρατώντας με 2-1 και πανηγύρισε έτσι την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς.

alt

Το ματς που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και διεξήχθη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εργαζομένων, παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με την Αστυνομία (παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες) να έχει την ουσία φτάνοντας στην επικράτηση, όμως η ομάδα της Ε.Σ.ΠΕ.Θ ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα της, βάζοντας δύσκολα στους «γαλάζιους».

alt

Όμως οι νικητές ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον έμπειρο πορτιέρο Άρη Μόσιαλο ο οποίος πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις.

alt

Προβάδισμα από την άσπρη βούλα…

Το σκορ άνοιξε στο 14΄ο Στέφανος Καζατζόγλου (παρά τα 55 του χρόνια, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Τζίκος από τον Ντακούλα κάνοντας το 0-1.

alt

Και στο 23΄ λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Οικονόμου.

alt

Όπως την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Παπαναστασούλη στο 33΄ο οποίος απείλησε εκ νέου λίγο νωρίτερα με κεφαλιά αλλά ο Μόσιαλος απέκρουσε σε πρώτο χρόνο και ο Καρακώστας σαν από… μηχανής Θεός απομάκρυνε τον κίνδυνο προ της γραμμής.

alt

Αγωνία μέχρι το τέλος…

Στην επανάληψη οι «γαλάζιοι» ήταν αυτοί που βρήκα δίχτυα με κοντινό πλασέ του Δημήτρη Φραγκογούλα μετά από δύσκολη επέμβαση του Τσιάρα σε σουτ του Τζίκου, κάνοντας το 2-0.

alt

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησε και στο 63΄ο Βασίλης Παπαναστασούλης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Τσαπράζης μειώνοντας σε 2-1 ενώ λίγο αργότερα ζήτησαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Νανούλη από τον Μόσιαλο αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

alt

Τα τελευταία λεπτά ήταν άκρως δραματικά με τους Τσαπράζη και Παπαναστασούλη κατά κύριο λόγο να απειλούν με ισοφάριση αλλά ο Μόσιαλος (αγωνιζόταν σε οικείο περιβάλλον μιας και έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας) ήταν εκεί και σήκωσε… απαγορευτικό, κρατώντας με νύχια και δόντια αυτό το πολύτιμο 2-1, μέχρι το τέλος.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Σούλης.

Ε.Σ.ΠΕ.Θ:

alt

Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Ντέλλας, Ντακούλας Μακεδόνας, Τσαπράζης, Ευαγγέλου, Μαγγίνας, Τσιρογιάννης, Νικολακούλης, Παπαναστασούλης (Νανούλης, Χατζηαριστέφας, Τσαπράνης, Γκουρνέλης, Μοράβας, Τσιάρας).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:

alt

Μόσιαλος, Τσαμούρας, Καρακώστας, Λυκοκώστας, Οικονόμου, Στατήρης, Τζίκος, Μητσιάκος, Λιάπης, Καζατζόγλου, Αργύρης (Κουφουντούρας, Γεωργαντάς, Παπακανάκης, Φραγκογούλας, Καψής).

alt

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt