.:: Larisa Goal ::. Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο ο Ηρακλής Λάρισας…
Γ' Εθνική - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
07 Αύγουστος 2022

Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο ο Ηρακλής Λάρισας…

Προβολές: 1760

alt

Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο ο Ηρακλής Λάρισας…

Ο Ηρακλής Λάρισας πάτησε το χορτάρι του AEL FC ARENA όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη και ο καθιερωμένος αγιασμός με τους κυανόλευκους να ετοιμάζονται για μία χρονιά στην οποία δεν γνωρίζουν σε απόλυτο βαθμό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται.

Ο «Γηραιός» πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στην οποία ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν 2022-23 έχοντας στο μυαλό του τα δύο σενάρια στα οποία θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ προκειμένου να μάθει εάν θα αγωνίζεται στην SuperLeague 2 (ούσα η 3 η ομάδα από την Λάρισα μετά από ΑΕΛ και Απόλλωνα), ή θα αγωνιστεί για μία ακόμη σεζόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα:

alt

Δημήτρης Σούμπασης (προηγ. Ομάδα, Δωτιέας Αγιάς), Κώστας Ευθυμιάδης (προηγ. Ομάδα, Απόλλων Λάρισας), Ανδρέας Μεζίνι (προηγ. ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου), Μάριος Καψάλης (προηγ. Ομάδα ΑΟΧανιά), Στέργιος Τσιμίκας (προηγ. Ομάδα Απόλλων πόντου), Γιώργος Λεσάι (προηγ. Ομάδα Δωτιέας Αγιάς), Φώτης Κουτζαβασίλης (προηγ. Ομάδα Χανιά).

Θυμίζουμε ανανέωσαν οι: Τάσος Παπαγιάννης, Αιμίλιο Ντάτσι, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Στέργιος Δοδοντσάκης, Κώστας Καμπέρης, Λευτέρης Μπάμης, Γιάννης Χρηστίδης, Σπύρος Ζαφειρίου , Δημήτρης Χασομέρης, Κώστας Μπαλαμώτης, Μιχάλης Γαργάλας και Αλέξανδρος Σταμάτης.

Το τεχνικό επιτελείο:

alt

Παράλληλα έγινε γνωστό και το υπόλοιπο επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Παναγιώτη Διλμπέρη και τον Χρήστο Χατζηλιάδη στον πάγκο της ομάδας. Καθήκοντα γυμναστή ανέλαβε ο Χαράλαμπος Παναγούλης ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βαγγέλης Τσότσας.

Τι δήλωσαν:

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (πρόεδρος Ηρακλή Λάρισας): «Ξεκινάμε με την πρώτη και δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα μας βρει. Όπως και να χει ο Ηρακλής θα είναι δυνατός σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί.

Εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία όλων των ομάδων Δεν είναι δυνατό δύο επαγγελματικές κατηγορίες και μία ερασιτεχνική να μην ξέρουν πότε και αν θα ξεκινήσουν. Εύχομαι ο πάτερ σήμερα εκτός από εμάς, να φωτίσει και τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται».

alt

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ (προπονητής του Ηρακλή Λάρισας): «Έχουμε την πεποίθηση πως αυτή η ομάδα αξίζει να είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με έφερε σε ένα πολύ ποδοσφαιρικό περιβάλλον με αρκετή υγεία. Καταρχήν σήμερα προπονούμαστε σε αυτό το γήπεδο και αυτό τα λέει όλα. Ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα χωρίς όμως να σημαίνει πως θα έχουμε διαφορετική αγάπη ή μεράκι σε περίπτωση που δεν προβιβαστούμε στην SL2».

ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ (ποδοσφαιριστής Ηρακλή Λάρισας): «Η ομάδα θα προετοιμαστεί και για τις δύο κατηγορίες. Με σκληρή δουλειά πιστεύω πως η ομάδα θα πετύχει τον νούμερο ένα στόχο που είναι η παραμονή στην Sl2».

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΤΖΑΒΑΣΙΛΗΣ (ποδοσφαιριστής Ηρακλή Λάρισας): Ευελπιστούμε να είμαστε σε μία κατηγορία παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ (ποδοσφαιριστής Ηρακλή Λάρισας): Παρά το γεγονός πως δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε εμείς έχουμε στόχους. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt