.:: Larisa Goal ::. Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Π.Ο.Ε…
Γ' Εθνική - ΠΟΕ
11 Ιούλιος 2022

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Π.Ο.Ε…

Προβολές: 1970

alt

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Π.Ο.Ε…

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός στο στρατόπεδο τον Π.Ο.Ε, με τις ανανεώσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Έτσι μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον «καπιτάνο» της ομάδας που ακούει στο όνομα, Δημήτρης Ματούλας, η διοίκηση των «κυανολεύκων» έδωσε τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας και με τους Ηλία Λαγό και Θανάση Κακάμη.

Δύο παίκτες που πρόσφεραν πολλά τη χρονιά που πέρασε, δίνοντας σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν και ανάλογα θέλουν να υπάρξουν και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Νίκου Φώλλα.

Η ανακοίνωση για Λαγό:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ηλία Λαγό. Ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας και τη νέα περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

… και για Κακάμη:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Θανάση Κακάμη. Ο 22χρονος αμυντικός θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέλος της ομάδας μας βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο τη νέα αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γυμναστής ο Μαντζιώκας…

«Η διοίκηση Π.Ο.Ελασσόνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηρακλή Μαντζιώκα ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γυμναστή στην ομάδα μας.

Ο Ηρακλής Μαντζιώκας είναι αριστούχος απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα «Προπονητής Φυσικής Κατάστασης» (Strength & Conditioning).

Έχει δουλέψει επίσης στον Α.Ο. Τρίκαλα (Super Seague 2) και στον Αστέρα Βλαχιώτη (Super League 2) και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA D και του FIFA Diploma in Football Medicine.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt