.:: Larisa Goal ::. Με Μπελά και αρχηγούς και τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
25 Ιούνιος 2019

Με Μπελά και αρχηγούς και τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας…

Προβολές: 1936

alt

Με Μπελά και αρχηγούς και τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας…

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε για τον Απόλλωνα Λάρισας μιας και η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην ανανέωση τόσο του έμπειρου τεχνικού Άρια Μπελά, όσο και των τριών αρχηγών της ομάδας Χατζή, Κουρτεσιώτη και Σκούπρα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή κ. Άριαν Μπελά, όπως ήταν αναμενόμενο μετά από την επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Football League.

Ο κ Μπελά θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας του εύχεται ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας στην νεοσύστατη Super League 2, όπου θα μετέχουμε μαζί με άλλες 11 ομάδες.

- Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και με τον γυμναστή της κ. Κυριάκο Γιάγκου, το έργο του οποίου ήταν σαφώς αντιληπτό από όλον τον φίλαθλο κόσμο.

 

…συνεχίζουν και οι τρεις αρχηγοί

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους τρεις αρχηγούς της.

Μετά από αστραπιαίες κινήσεις και ενέργειες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, θα συνεχίσουν κοντά μας, τρεις εξαιρετικά σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι, ήτοι οι Κώστας Χατζής, Κώστας Σκούπρας και Κωνσταντίνος Κουρτεσιώτης.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ εύχονται στους τρεις προαναφερθέντες παίκτες να είναι γεροί και να συνεισφέρουν από την πλευρά τους τα μέγιστα ώστε και φέτος να πάμε όλοι μαζί την ομάδα, ακόμη παραπάνω, με γνώμονα το καλό ποδόσφαιρο και την αξιοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt