.:: Larisa Goal ::. Στην Εθνική δύο ταλεντάκια από τον Ηρακλή Λάρισας…
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
20 Νοέμβριος 2019

Στην Εθνική δύο ταλεντάκια από τον Ηρακλή Λάρισας…

Προβολές: 2730

alt

Στην Εθνική δύο ταλεντάκια από τον Ηρακλή Λάρισας…

Γιάννης Αθανασιάς (γεν.10-5-2004) και Θάνος Ζαχόπουλος (γεν. 14-12-2004) του Ηρακλή Λάρισας κλήθηκαν από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Κ16, κ. Αναστάσιο Θέο, για προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου 2019.

alt

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πέρα το γεγονός πως αυτό αποτελεί δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στους «κυανόλευκους» τα τελευταία χρόνια, οι δύο παίκτες του Ηρακλή είναι οι μοναδικοί που καλούνται και δεν ανήκουν σε ΠΑΕ!

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας:

«Συγχαρητήρια, Συγχαρητήρια, Συγχαρητήρια!!! Δεν υπάρχει η σημερινή χαρά και συγκίνηση για μένα, ως προέδρου του Ηρακλή Λάρισας.

Οι κλήσεις των ποδοσφαιριστών της Κ16 του Ηρακλή, Αθανασιά Γιάννη και Ζαχόπουλου Θάνου στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας Κ16, - οι μόνες κλήσεις εκτός ΠΑΕ - με γεμίζουν περηφάνια, δείχνουν ότι κάτι κάνουμε καλά εδώ στον Ηρακλή και μου δίνουν την δύναμη να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για αυτά τα παιδιά που έρχονται στην ακαδημία μας και θέλουν να ζήσουν το όνειρό τους.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο της ακαδημίας και της Κ16 Θάνο Τριανταφυλλόπουλο και το γυμναστή τους Ντίνο Λιάπη.

Πάνω απ’ όλα συγχαρητήρια στα παιδιά που βλέπουν τους κόπους τους να δικαιώνονται. Οι ευχές όλων μας θα τους συνοδεύουν στην προσπάθεια τους και εύχομαι να είναι πάνω απ΄ όλα υγιείς και να τους καμαρώσουμε με το εθνόσημο και σε επίσημα παιχνίδια της Εθνικής».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt