.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-9η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
21 Νοέμβριος 2019

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-9η αγωνιστική)…

Προβολές: 3146

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-9η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (1ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΓΙΑΣ

(Δένδρα)

alt

Ο «Νόιερ» του Κεραυνού πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της χρονιάς και το επιβεβαίωσε και στο νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Συκουρίου μιας και ήταν σταθερότατος και άκρως αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του. Ανεβασμένο το φιλαράκι έχοντας μάλιστα και «παριζιάνικο» αέρα!!!


2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΤΣΙΑΣ

(Γόννοι)

alt

Το «πολυεργαλείο» του Όλυμπου έκανε καλά τη δουλειά του και στην ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου καθώς ήταν παντού. Θες άμυνα, θες επίθεση, έτρεψε παντού και κάλυπτε τα πάντα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στους «μπλε» που πάνε με «σπασμένα φρένα»…

 

3. ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΟΣ

(Πελασγιώτιδα)

alt

Είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της Πελασγιώτιδας αλλά αγωνίζεται σαν «αιώνιος έφηβος» αφού ανεβοκατεβαίνει την αριστερή πτέρυγα λες και είναι ασανσέρ. Και αυτό έπραξε και στη σημαντική νίκη κόντρα στην Ακαδημία, με το κοντέρ του να γράφει… και πάλι πολλά χιλιόμετρα.


4. ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΓΟΥΛΑΣ

(Βερδικούσια)

alt

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο «Μπίλιας» αποτελεί τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής της Βερδικούσιας και εμπνέει σιγουριά σε κάθε του κίνηση. Έτσι και στην απόδραση από τη Μαρμαρίνη, η μορφή του δέσποζε αρχοντικά στην άμυνα. Αυτό το παιδί έχει φουλ ενέργεια, “VIVA” χυμό πίνει;


5. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΛΑΣ

(Κουλούρι)

alt

Ήταν ο παίκτης που έκρινε την αναμέτρηση κόντρα στη Βαλανίδα καθώς ευστόχησε από την άσπρη βούλα και χάρισε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους». Όμως και ανασταλτικά τα πήγε εξαιρετικά και ειδικά στην επανάληψη όπου ανέβασε στροφές, κερδίζοντας όλες τις μάχες.

 

6. ΘΑΝΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΣ

(Δένδρα)

alt

Τι κι αν ρίχθηκε στη μάχη άρον άρον λόγω του τραυματισμού του Τσιγάρα, ανταποκρίθηκε άψογα στα καθήκοντα του και μάλιστα ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και έδειξε τον δρόμο για τη νέα επιτυχία του Κεραυνού. Και σε αυτή την ομάδα άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και μπράβο τους!!!


7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός της Γιάννουλης είχε πολλά κέφια στη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία της Μελιβοίας, σε ένα παιχνίδι όπου δεν σκόραρε αλλά ήταν αυτός που κινούσε τα νήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κάνοντας και πάλι τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

 

8. ΡΕΝΑΤΟ ΦΡΑΧΟΛΙ

(Ιπποκράτης)

alt

Μια ακόμη επιτυχημένη παράσταση από τον νεαρό άσο του Ιπποκράτη, δύο ακόμη γκολ στο ενεργητικό του και νέα νίκη με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Δρυμό. Έχει εξελιχθεί στον MVP των «κιτρινόμαυρω» και δικαιολογημένα, κλέβοντας… την παράσταση έως τώρα.


9. ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΕΛΑΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Πήρε τη μπάλα και δικαιωματικά στο «σπίτι» του μετά τα «όργια» που έκανε στη μάχη της Μελιβοίας. Εκεί όπου ο ταλαντούχος στράικερ σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τους «πράσινους» σε μια εντυπωσιακή νίκη, ξεδιπλώνοντας και πάλι το πλούσιο ταλέντο του. Παιδί σεμνό, με χαμηλό προφίλ και το σημαντικότερο παίζει παντού και πάντα για την ομάδα!!!


10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ

(Πελασγιώτιδα)

alt

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις έδωσε ο «Τσιαντού», δείγμα πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστησε στη νίκη επί της Ακαδημίας Τυρνάβου καθώς σκόραρε δις και συνέβαλλε τα μέγιστα στο να πανηγυρίσουν οι «πετεινοί».


11. ΜΗΝΑΣ ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ

(Βερδικούσια)

alt

Ο «καπιτάνο» της Βερδικούσιας έκανε τη διαφορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρμαρίνη μιας και όχι μόνο «όργωσε» το γήπεδο με τα τρεξίματα του αλλά πέτυχε και το μοναδικό γκολ, χαρίζοντας τρεις ακόμη πολύτιμους πόντους στους «λύκους» που έχουν πάρει τα πάνω τους για τα καλά…

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΟΥΖΕΝΗΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Δήμητρα Γιάννουλης είναι γεγονός, με τους «πράσινους» να παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Και δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα αλλά και οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι Γιαννουλίτες και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην παρουσία του Βλαχογιαννίτη κόουτς στον πάγκο της ομάδας μιας και δουλεύει ακατάπαυστα μαζί με τον στενό του συνεργάτη Θανάση Δουζένη.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt