.:: Larisa Goal ::. Να παρουσιάσει κάτι καλό και φέτος η Συκέα…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
07 Αύγουστος 2014

Να παρουσιάσει κάτι καλό και φέτος η Συκέα…

Προβολές: 966

alt

Να παρουσιάσει κάτι καλό και φέτος η Συκέα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η πρώτη χρόνια στην Α1 ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική για τη Συκέα μιας και τερμάτισε στην πρώτη εξάδα και απέσπασε τα εύσημα για το καλογυμνασμένο και συνάμα αξιόμαχο σύνολο το οποίο κατά γενική ομολογία απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

Φέτος σαφώς πιο έμπειρη αλλά με αρκετές αλλαγές σε όλα τα πόστα, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να διαγράψουν μια ανάλογη πορεία αλλά ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα νιάτα και για τον λόγο αυτό άλλωστε επιλέχθηκαν για τον πάγκο οι Δημήτρης Δρυστέλλας-Νίκος Οικονόμου, δύο προπονητές με εμπειρία και γνώσεις.

alt

Διάθεση για προσφορά υπάρχει απ’ όλους και αυτό που απομένει είναι άπαντες να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να παρουσιάσουν κάτι καλό…


Το πάρε-δώσε…

ΗΡΘΑΝ

Μπέλτσιος, Τέλιος (Ελευθεριακός)

alt

ΕΦΥΓΑΝ

Ξεσφίγγης, Βασιλόπουλος (Ραχούλα), Λέτσιος (Δαμασιακός), Καρασίμος (Άγιος Θωμάς)


Τι δήλωσαν…

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

(Προπονητής):

alt

«Βασικό μας μέλημα είναι να διαγράψουμε μια πορεία ανάλογη της περσινής, παίζοντας συνάμα καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστιόμαστε πάνω απ’ όλα εμείς και κατ’ επέκταση ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο. Οπωσδήποτε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ θα είναι δύσκολο μιας και θα πάρουν μέρος ιστορικές ομάδες όπως ο Απόλλων Λάρισας, ο Π.Ο.Ε, το Αργυροπούλι και θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις καθώς θα γίνει μεγάλη μάχη τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά.


ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΧΑΤΟΣ

(Γενικός Αρχηγός):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με μια αξιόλογη πορεία, καλό ποδόσφαιρο, ποντάροντας πολλά στα νιάτα. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά προκειμένου να παρουσιάσουμε μια άκρως ανταγωνιστική Συκέα».


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα εδώ στη Συκέα και θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω ιδιαίτερα τους νεότερους έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΛΗΣ:

alt

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Θεωρώ πως με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό και μέσα από συλλογική προσπάθεια να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι σαφώς αυξημένος, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις διάρκεια και συνέπεια προκειμένου να ανταποκριθείς».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt