.:: Larisa Goal ::. Με συγκεκριμένο πλάνο ο Δολιχιακός…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
11 Αύγουστος 2014

Με συγκεκριμένο πλάνο ο Δολιχιακός…

Προβολές: 704

alt

Με συγκεκριμένο πλάνο ο Δολιχιακός…

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε μια ακόμη προετοιμασία για τον Δολιχιακό που έχει καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ ποντάροντας πολλά στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα αλλά και στη συλλογική προσπάθεια.

alt

Με αυτά τα στοιχεία λοιπόν θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με τον έμπειρο και συνάμα ακούραστο εργάτη που ακούει στο όνομα Κώστας Καζάκης να παραμένει στον πάγκο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με σκοπό να προσφέρει και πάλι έργο.

Στόχος των «μπλε» δεν είναι άλλος από το διαγράψουν μια αξιόλογη πορεία που μεταφράζεται σε μια άνετη παραμονή και από κει πέρα να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο μιας και διαθέτουν μια πλειάδα παικτών που το κατέχουν καλά το τόπι. Φυσικά αρωγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι τόσο η διοίκηση, όσο και ο φίλαθλος κόσμος του χωριού και το έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια…


Το πάρε-δώσε…

ΗΡΘΑΝ

Καντολάρι, Καϊμακάμης, Κατής, Ράμμος, (Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων), Μπόλης (Απόλλων Γερανείων), Σκάντζος (Π.Ο.Ε)

alt

ΕΦΥΓΑΝ

Τζίκας Βασ. (ΠΟΕ), Ρουμπιές, Μουλογιάννης Γ. (Ελασσόνα 2013)


Τα φιλικά…

13/8: Συκέα (Ε)

19/8: Βερδικούσια (Μ)

22/8: Δαμασιακός (Μ)

26/8: Βερδικούσια (Ε)


Τι δήλωσε…

ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες και θα κινηθούμε και πάλι σε συγκεκριμένο πλάνο που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας όπου βασικό μέλημα είναι η άνετη παραμονή. Είναι σημαντικό το γεγονός πως ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει ενώ έγιναν και ορισμένες σημαντικές προσθήκες και μέσα από σκληρή δουλειά θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει δυνατότητες, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να απολαύσουμε και αυτή την περιπέτεια στο ανταγωνιστικό όπως αναμένεται πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία του νομού καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα και ο κόσμος να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα γιατί πραγματικά αξίζει ο κόπος να στηρίξει την προσπάθεια του ερασιτέχνη γενικότερα…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt