.:: Larisa Goal ::. Να «πετάει»… και φέτος Κεραυνούς!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
02 Σεπτέμβριος 2011

Να «πετάει»… και φέτος Κεραυνούς!

Προβολές: 1293

alt

Να «πετάει»… και φέτος Κεραυνούς!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με παρακαταθήκη την περσινή εξαιρετική χρονιά όπου έφτασε να διεκδικεί το τρόπαιο στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ απέναντι στην Ελασσόνα, ο Κεραυνός Παραποτάμου προετοιμάζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον πάγκο της ομάδας και πάλι θα κάθεται ο νεαρός τεχνικός Κώστας Μπακατσής ο οποίος και έβαλε το στίγμα του στην περσινή εξαιρετική χρονιά και θέλει με τη σειρά του να δώσει συνέχεια στο έργο του με σκοπό να παρουσιάσει και πάλι ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Κάτι που τόνισε άλλωστε και στις δηλώσεις του:

alt

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα. Το θετικό για εμάς είναι πως διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει και με τις προσθήκες που έγιναν, θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να φανούμε και πάλι αντάξιοι των προσδοκιών. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων…».

Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Πολυτόπουλος (Αμπελώνιακός), Σακελλαρίου (Ροδιακός), Κούκος (Ευαγγελισμός), Μπούφης (Νίκη-Μιχαήλ), Πέτρου, Συρογιάννης Ν. Πολιτεία), Σερίφης (Γόννοι), Φωλίνας, Μπρατάν (Ομορφοχώρι) και το «μπαμ» έγινε με την απόκτηση του έμπειρου Ζήση Ζιάγκα από την ΑΕΛ.

Χορεύει ο Κεραυνός Παραποτάμου…

Μια ξεχωριστή βραδιά για τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ θα είναι η σημερινή καθώς στο γήπεδο του στις 8:30 το βράδυ θα διοργανώσει τον ετήσιο χορό του με την ορχήστρα του Πέγιου Βαγγέλη . Στο τραγούδι η Χελιδώνη Ράνια & ο Τόρης Βαγγέλης. Οι διοργανωτές εγγυώνται μια άκρως διασκεδαστική βραδιά. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν από την διοίκηση του συλλόγου:

-Οι διατελέσαντες πρόεδροι της ομάδας από ιδρύσεως του (1970) Φώτης Ευαγγέλου , Ντόντος Ιωάννης ( δεν είναι πλέον εν ζωή) , Μπάνος Σπύρος , Πεταλούδας Γεώργιος , Δαλακώνης Αθανάσιος, Γκουγκουλιάς Αθανάσιος , Μπαμπανίκος Δημήτριος.

-Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που στελέχωσαν την ομάδα το 1970 , Γκιάτας Γεώργιος , Σαρμανιώτης Δημήτριος , Γκουγκουλιάς Δημήτριος , Σαρμανιώτης Νικόλαος , Λιάκος Νικόλαος , Κεχαγιάς Αθανάσιος, Δαλακώνης Αθανάσιος , Αβραμούλης Αστέριος , Γουγουλιάς Δημήτριος , Αντάμαλης Τάσος , Σαρμανιώτης Θωμάς, Χατζηλάμπρου Γιάννης.

-Οι φιναλίστ κυπέλλου Ε.Π.Σ.Λάρισας 24/03/2011 ποδοσφαιριστές προπονητής Κώστας Μπακατσής , φροντιστής Μπάνος Χρήστος και ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Πετρωτός Δημήτρης.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt