.:: Larisa Goal ::. Με το δεξί… Αργυροπούλι, Σ.Σ. Ραψάνης, Βούναινα και Ολύμπικ
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
05 Σεπτέμβριος 2015

Με το δεξί… Αργυροπούλι, Σ.Σ. Ραψάνης, Βούναινα και Ολύμπικ

Προβολές: 2828

alt

Με το δεξί… Αργυροπούλι, Σ.Σ. Ραψάνης, Βούναινα και Ολύμπικ

Η Δόξα Αργυροπουλίου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ελευθεραί μιας και επιβλήθηκε με 2-1 της ομώνυμης ομάδας και μάλιστα με ανατροπή κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα (εδώ ρεπορτάζ των υπόλοιπων αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Μετά από ένα άσφαιρο α΄μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το ξεκίνημα της επανάληψης και δράστη τον Καβράκο με κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Καββαδία.

Όμως οι της Δόξας αντέδρασαν και στο 60΄ο Γωγάκος έφερε το ματς στα ίσια μετά από μεταβίβαση του Μπέλτσιου ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπέλτσιος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Γωγάκος γράφοντας το τελικό 1-2.

Ο Σκαπέρδας είχε δοκάρι για λογαριασμό των γηπεδούχων.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Κ. Ταξιάρχης): Κουσιάς, Μαρούδας, Φανίδης, Μέκρας Χρ. (80′ Ζιώγας), Σαράντης, Καραγιάννης, Σκαπέρδας, Καβράκος (71′ Μέκρας Γ.), Ζαφείρης (72′ Γκουντρουμπής), Θεοδώρου, Καββαδίας.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Ν. Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος, Μπαχτσιβάνος Στ./Χ, Καρράς, Ριζούλης, Πέρπερας, Τσούτσας, Χαρισούλης, Μπέλτσιος (80΄Γκατζούλης), Πίγκας (70΄Ντιντόκας), Γωγάκος, Βλιώρας (55΄Ελμάζι).


ΡΑΧΟΥΛΑ 1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 1

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Ραχούλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μιας και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στον Αστέρα Τυρνάβου.

Αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε με επιθετικές διαθέσεις και στο 20΄ο Δημόπουλος ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Στο 40΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Δημόπουλου που δεν καταλογίστηκε και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναγιώτης Πάσιος έφερε το ματς στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και στο 90΄ ο Κομπόλι έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει σημαδεύοντας το δοκάρι.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Α. Πατσής): Ζεϊμπέκης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ., Τσέλιγκας, Τέγος, Τσακαβίτης, Κουρμπάτι, Μανταλιάς (50΄Διαμάντης), Δημόπουλος (80΄Μηταλλούλης), Κομπόλι, Αργυρακούλης.


ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ 1

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 3

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ για τον νεοφώτιστο Σ.Σ. Ραψάνης μιας και επιβλήθηκε με 3-1 του Δολιχιακού και μάλιστα εκτός έδρας.

Κι όμως η «λευκή» ισοπαλία του α΄μέρους δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σε μεγάλα κέφια τον Τζέφρι Σινάν ο οποίος σκόραρε δις (50΄και 72΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ) ενώ είχε και δοκάρι. Το 0-3 έκανε ο Γκαραγκούνης Ντ. στο 57΄ενώ οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν σε 1-3 με τον Παναγιώτου ο οποίος ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Μπέλτσιος, Σουγλής Ζ., Κουτσογιάννης, Σαπάκος, Μητούλας, Σουγλής Στ., Ζιάκος Δ. (70΄ Ζιάκος Α.), Παπακωνσταντίνου (72΄Ματζιάρας), Μπόλης (46΄Σουγλής Κ.), Παναγιώτου.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Α. Μπατσαράς): Καλογιάννης, Ντιντής, Γκαραγκούνης Δ., Τσούλκας, Σινάνι Β., Γκαραγκούνης Γ., Σινάνι Κ., Μπούρος, Σινάν Τζ. (80΄Ιωαννίδης), Βασιλειάδης (60΄Ιωάννου), Γκαραγκούνης Ντ. (70΄Νανούλης).

*Οι άνθρωποι του Σ.Σ. Ραψάνης ευχαριστούν τον Δολιχιακό για την άψογη φιλοξενία.


ΒΟΥΝΑΙΝΑ 2

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, η Α.Ε. Βούναινα με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή επικρατώντας τελικά με 2-1 του Παναγροτικού.

Ματς αμφίρροπο με τον Χριστοδούλου μόλις στο 3΄να κάνει το 0-1 αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 44΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σάββα Χατζηλιάδη.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που στο 73΄με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από βολέ του Καραποστόλη σφράγισε… τη νίκη της ομάδας του για το τελικό 3-1.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Χ. Γραβάνης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος, Ακρίβος, Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Τζιάτζιος (64′ Αγγλόπουλος), Τσαπράζης Κ. (85′ Κοκκάλας), Χατζηλιάδης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Παντρεμένος, Χονδρονάσιος, Παπακώστας, Τίκας (46′ Ανδρεόπουλος), Καραφέριας, Σακελλαρίου (70′ Γεωργάκας), Ολομάνι (46′ Ψαθάς), Χριστοδούλου.

*Η ομάδα της Α.Ε.Β εύχεται στον ποδοσφαιριστή Νίκο Τζάτζο καλή θητεία μιας και την ερχόμενη Τετάρτη θα καταταχθεί στον στρατό.


ΟΛΥΜΠΙΚ/Ν. ΚΑΡΥΕΣ 3

ΜΕΛΙΒΟΙΑ2

Ιδανική πρεμιέρα για την Ολύμπικ/Ν. Καρυές μιας και επιβλήθηκε με 3-2 του αξιόμαχου Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 10΄ο Κανάκης έκανε το 1-0 μετά από σέντρα του Τσινούδη και δύο λεπτά αργότερα ο Μανώλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από προσπάθεια του Κανάκη.

Ο Καπετάνιος μείωσε προς στιγμήν σε 2-1 για τον Φιλοκτήτη αλλά στην εκπνοή του α΄μέρους ο Τσιρβούλης ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 75΄ο Καπετάνιος.

ΟΛΥΜΠΙΚ/ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Καψαλός, Περδίκης Ν., Σέντζας, Σιδέρης, Τσιουρής (62′ Ζαχαριάς), Μανώλης (75′ Γκαντούνας), Σπανός (60′ Μήλιος), Κανάκης, Τσιρβούλης, Τσινούδης.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Γ. Παπαντωνίου): Δριστέλλας, Πασσιάς, Μυλωνάς (44′ λ.τ. Τσουκνίδας), Ρέντζας, Γκουντάρας Ν., Τσιαγκάλης, Πλατσάς, Παπαηλίας, Μπουζώνας, Ντούμος, Καπετάνιος.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt