.:: Larisa Goal ::. Ακάθεκτοι Συκούριο και Γόννοι…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
13 Σεπτέμβριος 2015

Ακάθεκτοι Συκούριο και Γόννοι…

Προβολές: 2815

alt

Ακάθεκτοι Συκούριο και Γόννοι…

Ο Κίσσαβος Συκουρίου πέρασε με επιβλητικό τρόπο και από τη Ραψάνη μιας και επιβλήθηκε του Σ.Σ.Ρ, με το ευρύ 3-0 και διπλασίασε έτσι τις νίκες του παραμένοντας στην κορυφή (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Αναμέτρηση στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και πήραν σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 0-2 με δράστες τους Κόκκινο και Ανδρώνη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δοκάρι με τον Σινάνι Κ. αλλά ο Πικούλης ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή για το τελικό 0-3.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Α. Μπατσαράς): Καλογιάννης, Ντιντής, Γκαραγκούνης Δ. (75΄λ.τ Παπαδάμος), Τσούλκας, Σινάνι Β., Γκαραγκούνης Γ., Σινάνι Κ., Μπούρος, Σινάν Τζ. (70΄Νανούλης), Βασιλειάδης, Γκαραγκούνης Ντ. (46΄Ιωαννου).

ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Ν. Ανδρέου): Φαρμάκας, Κουκουτσέλος (80΄Βαρσάμης), Δεληγιάννης (60΄Αγγέλης), Κάτσας, Γκανάτσιος, Αλμυρούλης, Τσάκε, Τάκε, Ανδρώνης (60΄Λανάρας), Κόκκινος, Πικούλης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 5

ΒΟΥΝΑΙΝΑ 0

Με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Τυρνάβου ο οποίος και συνέτριψε τα Βούναινα με το ευρύ 5-0.

Μόλις στο 2΄ο Παναγιώτης Πάσος έκανε το 1-0 και στο 18΄ο Γκαραγκούνης Σπ. πέτυχε το 2-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄ο Μπαντής Γ. αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 3-0 και στο 83΄ο Γκαραγκούνης Λ. πέτυχε το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 88΄ο Πάσος Π.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο 10΄με τον Τσανά το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Π. Πάσος): Μπαντής Χρ., Πάσιος Ακ., Γκαραγκούνης Χ., Γαλάνης, Φουντούνας, Καρακώστας Ακ., Γκαραγκούνης Σπ.(56’ Γκαραγκούνης Ε.), Πάσιος Β. (62΄Λάζος), Πάσος Παν., Μπαντής Γ. (79΄Τάκης), Τσακίρης Κ.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Χ. Γραβάνης): Ματούλας, Τριτόπουλος, Ακρίβος, Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Μαρβατάι (67΄Χατζηλιάδης Κ.), Αγγλόπουλος (46΄Φαρμάκας), Χατζηλιάδης.


ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 0

ΡΑΧΟΥΛΑ 0

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο Αργυροπούλι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τη Δόξα Ραχούλας.

Παιχνίδι που κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα με τη δύναμη να είναι το κυρίαρχο στοιχείο και ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Ν. Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος, Μπαχτσιβάνος Στ./Χ, Καρράς, Ριζούλης, Πέρπερας, Τσούτσας, Μπέλτσιος, Δεμέστιχας (75΄Γκατζούλης), Πίγκας (70΄ Γουναράς), Βλιώρας (60΄Ντιντόκας), Γωγάκος.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Α. Πατσής): Ζεϊμπέκης, Τζάνακας (70΄Σταμπολάκης), Θεοχαρούλης Μ., Τσέλιγκας, Τέγος, Τσακαβίτης, Κουρμπάτι, Κουμπόλι (85΄Μανταλιάς), Διαμάντης, Δημόπουλος (80΄Μηταλλούλης), Αργυρακούλης.


ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 0

ΓΟΝΝΟΙ 2

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε ο Όλυμπος Γόννων μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-0 του Παναγροτικού Νικαίας.

Νίκη που διατηρεί τους «κυανόλευκους» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι οποίοι και υπερείχαν στο α΄μέρος, με τον Τσούγια στο 15΄να κάνει το 0-1 παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Ζάρρα το οποίο απέκρουσε προς στιγμήν ο Σαρακατσάνης.

Στην επανάληψη ο Παναγροτικός ανέβασε την απόδοσή του και έψαξε την ισοφάριση έχοντας ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» το τρίποντο στις καθυστερήσεις με δράστη τον Καλούση.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Παντρεμένος, Χονδρονάσιος, Παπακώστας (46΄Σακελλαρίου), Τίκας, Καραφιέρας (75′ Ανδρεόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Μπούκας, Χριστοδούλου.

ΓΟΝΝΟΙ (Α. Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Τσιντζιλώνης (83΄Μαρκεγκάι), Γραβάνης, Τσιαπλές, Τσιτσιούμης, Τσούγιας, Ντόι, Ζάρρας (71΄Σερίφης), Καλούσης, Μάντζιαρης Ν., Ριζούλης (60΄Καραγκιόζης).


ΜΕΛΙΒΟΙΑ 4

ΒΡΥΣΙΑ 0

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας συνέτριψε με το επιβλητικό 4-0 τον Απόλλωνα Βρυσιών και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα κεφάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 34΄ο Ντούμος ήταν αυτός που μετά από εξαιρετική προσπάθεια έκανε το 1-0 ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ηλίας Γκουντάρας μετά από ωραία προσπάθεια του Τσιαγκάλη πέτυχε το 2-0.

Στο 53΄ ήταν η σειρά του Καπετάνιου να χρισθεί σκόρερ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Γκουντάρα Η. ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 61΄ο Τσιαγκάλης.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Γ. Παπαντωνίου): Δρυστέλλας, Πασσιάς, Ρέντζας (74′ λ.τ. Τσουκνίδας), Γκουντάρας Ν. (80΄Χαϊδούσης), Τσιαγκάλης, Πλατσάς, Παπαηλίας, Μπουζώνας, Ντούμος, Καπετάνιος, Γκουντάρας Η.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt