.:: Larisa Goal ::. Ο Όλυμπος Γόννων ήρθε για να μείνει…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
02 Αύγουστος 2019

Ο Όλυμπος Γόννων ήρθε για να μείνει…

Προβολές: 1915

alt

Ο Όλυμπος Γόννων ήρθε για να μείνει…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η επιστροφή του Όλυμπου Γόννων στην Α1 ΕΠΣΛ ήταν άμεση αλλά με τη βασική διαφορά πως οι «μπλε» ήρθαν πλέον για να μείνουν, θέλοντας να βάλουν γερά θεμέλια.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε ο Δημήτρης Κωστής παρέμεινε στο πόστο του προκειμένου να ηγηθεί και της νέας προσπάθειας, ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει και από κει και πέρα έγιναν μια σειρά από σημαντικές προσθήκες.

Αρωγός στην όλη αυτή προσπάθεια είναι η διοίκηση του συλλόγου, μια διοίκηση με άτομα νεαρής ηλικίας (βλέπε Στέφανος Τόλιος, Βασίλης Σίμος, Βασίλης Καραδούκας) με φιλοδοξίες και καινούριες ιδέες, θέλοντας με τη σειρά τους να συνεισφέρουν τα μέγιστα.

alt

Αυτό που απομένει είναι σκληρή δουλειά προκειμένου ο Όλυμπος να «χτιστεί» ιδανικά, έτσι ώστε να ανταπελέξθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ…

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Παπαζήσης (Λάρισα 2012), Ντόντος (Ανάβρα), Λιόγκας, Μαρκεγκάι (Κ-19 Απόλλων Λάρισας) ενώ επέστρεψαν και οι Μπαρούτας και Τζήκας.


Τα φιλικά:

20/8: Προμηθέας

24/8: Ανθούπολη

31/8: Ιπποκράτης

1/9: Ελάτεια

7/9: Ροδιακός

14/9: Ελευθεραί


Τι δήλωσαν…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Επιστρέψαμε άμεσα στην Α1 ΕΠΣΛ όπου ήταν και ο βασικός μας στόχος και τώρα θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες που κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και θα μας βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων. Επιδίωξη μας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θέλουμε να διαγράψουμε μια καλή πορεία αλλά όλα αυτά θα επιτευχθούν μονάχα μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχής προσπάθεια απ’ όλους…».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΕΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Ξεκίνησε από την περσινή χρονιά μια μεγάλη προσπάθεια εδώ στους Γόννους όπου και συνοδεύτηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΛ. Μέλημά μας είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και στο νέο πρωτάθλημα και σίγουρα σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια θέλουμε να σταθούνε άπαντες αρωγοί και να μας στηρίξουν».


ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ:

alt

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α1 ΕΠΣΛ, διεκδικώντας έτσι τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».


ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΝΤΟΣ:

alt

«Επέστρεψα στα γνώριμα λημέρια των Γόννων με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου στη νέα αυτή πρόκληση που ακούει στο όνομα Α1 ΕΠΣΛ. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι αφού ποντάρουμε πολλά στο οικογενειακό κλίμα και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt