.:: Larisa Goal ::. Διεύρυνε το σερί ο Φαλανιακός, τρίποντα για Μακρυχώρι, Αργυροπούλι και Αμυγδαλέα…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
16 Δεκέμβριος 2018

Διεύρυνε το σερί ο Φαλανιακός, τρίποντα για Μακρυχώρι, Αργυροπούλι και Αμυγδαλέα…

Προβολές: 1434

alt

Διεύρυνε το σερί ο Φαλανιακός, τρίποντα για Μακρυχώρι, Αργυροπούλι και Αμυγδαλέα…

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο πρωτοπόρος Φαλανιακός μιας και άλωσε… και το Κιλελέρ επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1 και παραμένει έτσι σε θέση οδηγού (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α΄ΕΠΣΛ).

Όλα έγιναν στο α΄μέρος και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο, με τον Κώστα Τσιάκο με γκολ από τα αποδυτήρια να βάζει μπροστά στο σκορ τους «κιτρινόμαυρους».

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ο Μάκης Παλάσκας ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια.

Όμως ο Φαλανιακός ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα στο 28΄με τον Μπλέντι (είχε και δοκάρι στο 60΄) να γράφει το 1-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ μιας και στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε παρά τις όποιες προσπάθειες, με σημαντικότερη στιγμή από πλευράς γηπεδούχων το δοκάρι του Γαγάρα στο φινάλε.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Γ. Βαϊτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάϊ (85’ Κασιός), Παλάσκας, Κολιός, Καρακάκος, Παπαγιαννούλης (78’ Κολοβός), Ζιόμπουρας (55’ Aργύρης), Καρβούνης, Παπαχρήστος, Κουσιώρας (65’ Γαγάρας).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μάνικος, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ. (95’ λ.τ. Πανταζής Η.), Μπλέντι, Ιωαννίδης (70’ Λυγούρας Χ.), Τσιάκος (90 Μητρούσκας), Λεσάϊ (53’ Δημητρέλης).

 

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 3

ΛΑΡΙΣΑ 2012 2

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να σώσει την κατηγορία πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας με 3-2 απέναντι στην αξιόμαχη Λάρισα 2012 που βρίσκεται στην ίδια μοίρα.

Ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον που τα είχε όλα με τον Πρατσίλα στο 13΄ να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Βλιώρας έφερε το ματς στα ίσια.

Η αποβολή του Κουκουτσέλου (για εξύβριση αντιπάλου) στο 39΄άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται στο έπακρον, παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα με 3-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σιάρκος (45΄) και Παραφέστας (59΄).

Στο 67΄ο Ντέιβιντ Μπόντε μείωσε σε 3-2 αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε, με τον Αετό να τελειώνει την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Περδίκης.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Μ. Αλεξούδης): Αλεξούδης, Καλαϊτζής, Βαρλιάγκας, Περδίκης, Σιάρκος, Πρατσίλας, Ανδριανόπουλος (30′ λ.τ. Παραφέστας), Παρασκευούδης, Παπαδήμος (65′ Φούντας), Φιλίππου (78′ Ντάσκας), Ντάλλας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Α. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π. (55′ λ.τ. Μπόντε Ντ.), Δημόπουλος, Φλώρος Παν., Κουκουτσέλος, Φλώρος Αντ., Βλιώρας (70′ Καραγιάννης), Πάσιος (77′ Βιλανάκης Γ.), Ευθυμίου, Κίτσιος Δ., Τσιτσόπουλος.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ0

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 3

Επιστροφή στις νίκες για τον Αετό Μακρυχωρίου μιας και πέρασε «αέρα» από την έδρα του Τυρνάβου επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 3-0 και βελτίωσε αισθητά τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και έκαναν γνωστές τι διαθέσεις τους από το ξεκίνημα, με τον Γκαμπέτα μόλις στο 10΄να κάνει το 0-1.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 66΄ο Φουσίκας κλείδωσε… τη νίκη του Αετού, με τον Μαλάκο λίγο πριν το φινάλε να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Ν. Σακελλαρίου): Βλιώρας, Καρράς, Κουτσοκέρας, Δασκαλόπουλος, Τατσελάρι, Γανός, Μπάκος Κ., Ντονούδης, Μπάκος Ι., Τσέσνα, Νταναβάρας.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Σουφχάρας, Σιάτρας, Μάρκου, Πούτας, Καλούσης (70′ λ.τ. Μπέτσιος), Κλούρας, Τσιαντούλης (80′ Τζίκα Ίλ.), Αντωνόπουλος (90′ Τζίκα Ντ.), Γκαμπέτας (46′ Μαλάκος), Φουσίκας.

 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 1

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 0

Το γκολ του Ραφαήλ Δίχρη στο 72΄αποδείχθηκε «λυτρωτικό» για τη Δόξα Αργυροπουλίου μιας και έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Αχιλλέα Φαρτσάλων και έδωσε έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ματς αμφίρροπο που θα κρινόταν στο γκολ, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα κατακτώντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους που τους φέρνει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ./Χρ, Κακαζούκης, Κουρμπάτι, Χατζής, Φουρτούνας, Σαΐτης, Δίχρης, Ραμάι, Τσιάγκος, Γκαραγκούνης (50′ Χατζηγρηγορίου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Α. Παπαγεωργίου): Μπαταβάνης, Τσούλης, Τλούπας, Κομισόπουλος, Καρβούνης, Ταστεμερίδης, Κατσανάκης, Γιαννουλόπουλος (85′ Σαμαράς), Παπακωνσταντίνου, Κούμπρια (75′ Πετράκης), Ζιώγας.

 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 0

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στην Αγιά μεταξύ του τοπικού Δωτιέα και του Αμπελωνιακού.

Σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες μόχθησαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ και μοιραία έμειναν στο στείρο αυτό 0-0.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Ρούσσος, Γεωργοβίτσας (46′ Γούτος Β.), Βλάχος (60′ Κοκκαλάς), Κορλός, Ντελής, Ποτόσογλου, Ντακούλας, Μπαλαμώτης, Πασιάς (87′ Βούζας), Γελαλής, Τσατσαλίδης.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Τράντος, Φουδούλης, Γούτος Ν., Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Χατζούλης (53′ λ.τ. Μεσημέρης), Νικολακούλης, Αλεξανδρής, Βαλατσός (70′ Καρυπίδης), Βούκιας (87′ Κατσής), Λιάκος (75′ Τεκέδης).

 

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 0

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 0

Δόξα Βλαχογιαννίου και Δαμασιακός αν και διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης, εντούτοις δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το 0-0 παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Ιγγλέζος (46′ Κοντοθανάσης Β.), Τσανάς (84′ Βίδρας Θ.), Μπαντής (82′ Γεωργούλης), Αλεξίου (89′ Πέτρου).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χ. Λόλας): Μιγδάνης, Ιωαννίδης, Αμπατζίδης, Ντόκος, Μπακαϊμης (80′ Χασιώτης Ι.), Τσιάλτας, Νάτσης, Γκαντρής, Λούτσος, Σουγλής Σ., Μουσιάρης Δ.


Συγχαρητήρια της Δόξας για τη διαιτησία…

Η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου συγχαίρει την διαιτησία των κ. Κουκούλη, Μίχου, Τέγου στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Δαμασιακό, διότι σε ένα πολύ δυνατό τοπικό ντέρμπι ήταν πολύ καλή και έπαιξε το παιχνίδι με επιτυχία.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt