.:: Larisa Goal ::. Έβγαλε.. αντίδραση ο Οικονόμος Τσαριτσάνης
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
16 Νοέμβριος 2019

Έβγαλε.. αντίδραση ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Προβολές: 1492

alt

Έβγαλε.. αντίδραση ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Την καλύτερη αγωνιστική απάντηση σε όσους έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι η βαριά εντός έδρας ήττα από τον Πιερικό θα επηρεάσει την συνέχεια της πορείας του Οικονόμου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έδωσαν σήμερα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της τσαριτσανιώτικης ομάδας οι οποίοι έφυγαν για δεύτερη διαδοχικά χρονιά νικητές από το Προάστιο Καρδίτσας με 1-0 (μετά το περυσινό 2-1, που αποτέλεσε πρόκριμα παραμονής στην κατηγορία), σπάζοντας - παράλληλα - και το αήττητο του ΑΟ Σελλάνων στην φετινή διοργάνωση.

Οι "πράσινοι" με το αποτέλεσμα αυτό έκλεισαν την αρνητική παρένθεση της προηγούμενης Κυριακής, διασκέδασαν τις δυσμενείς εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί και πήραν το απολύτως απαραίτητο βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό "οξυγόνο", εν όψει της απαιτητικής συνέχειας. Στο 17' η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη πλησίασε στο γκολ αλλά το πλασέ του Μπαλογιάννη κόντραρε και έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Σταυράκη (κόρνερ), στην πλέον αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, κατά την διάρκεια του οποίου έλειψαν γενικά οι μεγάλες φάσεις.

Στο 66', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, ο Μπάμης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη, ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μουλτσιάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της καρδιτσιώτικης ομάδας που απέτρεψε το 0-2.Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ήλθε η σειρά του Νούσια να δείξει - για μία ακόμη φορά - ότι, διανύοντας το 39ο έτος της ηλικίας του, παραμένει γκολκίπερ υψηλών προδιαγραφών, όταν με τα ακροδάκτυλα και την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού εξουδετέρωσε φάουλ του Λούγκου, διαφυλάττοντας με τον τρόπο αυτό την πολύτιμη νίκη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Λαμιώτης Βαγγέλης Λαθύρης, με την συνδρομή των Βοιωτών βοηθών Βασίλη Παγουρά - Λεωνίδα Δελή, ενώ με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν ο Τζάνης (13') των ηττηθέντων και οι Μπαλογιάννης (17'),Φλώρος (36'), Ντούφας (58'), Δραγατσίκης (79') των νικητών. Ο τελευταίος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και δεν θα αγωνισθεί την προσεχή Κυριακή εναντίον της ουραγού Ποταμιάς Μεγάλου Χωριού.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Παπαγεωργίου (52' Γαρυφαλλόπουλος), Μετούσι, Αρχοντής, Τζάνης (87' Τσάγκας), Χάδιαρης, Τζουμάκης, Λούγκος , Τζέκος, Κοντός (72' Μακρής), Μπακρατσάς (72' Καλφούντζος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Φλώρος, Δραγατσίκης, Καρλιάμπας, Γαλάνης, Μπάμης, Γκαμπέτας (90' Καραγιάννης - 90'+1' λ.τρ. Αργύρης), Καραλούλης, Μουλτσιάς (90'+2' Τόλιος), Μπαλογιάννης, Ντούφας (85' Μάρκο).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt