.:: Larisa Goal ::. «Λειτουργούμε σαν ένα μονιασμένο παρεάκι...»
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
01 Δεκέμβριος 2022

«Λειτουργούμε σαν ένα μονιασμένο παρεάκι...»

Προβολές: 1723

alt

«Λειτουργούμε σαν ένα μονιασμένο παρεάκι...»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στο Κιλελέρ που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ΕΠΣΛ, μετά το πέρας της 5 ης αγωνιστικής.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές όχι μόνο της νίκης στο μεγάλο ντέρμπι αλλά και του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα, είναι ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Γιώργος Μπλατσέρης ο οποίος σκόραρε και πάλι, φτάνοντας τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα.

Και ο ίδιος που δεν κρύβει την ικανοποίηση του, έδωσε το στίγμα του τόσο για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, όσο και για την πορεία του Αχιλλέα:

«Αξίζουν πολλά εύσημα σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τηρήσαμε τα όσα μας είπε ο προπονητής μας και δικαιωθήκαμε. Οπωσδήποτε είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά το σημαντικότερο για

μένα, είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει τα ματς. Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση για τη μεγάλη αυτή νίκη αλλά δεν στεκόμαστε εδώ μιας και το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και θα χρειασθεί συλλογική προσπάθεια».

-Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει φέτος στον Αχιλλέα που έβαλε ψηλά τον πήχη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ;

-Θεωρώ το γεγονός πως λειτουργούμε σαν ένα μονιασμένο παρεάκι και τα πάντα είναι άψογα εντός και εκτός των γραμμών είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, υπάρχει τρομερή διάθεση απ’ όλους για προσφορά, υπάρχει δέσιμο μεταξύ μας και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε σε ανάλογους ρυθμούς προκειμένου να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση...

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt